Kā izskatīties stilīgi rudens- ziemas sezonā? 10 modīgas krāsas no Pantone! FOTO

Dūmakainā egle

Šajā krāsā jūs varat redzēt okeāna dziļumu un mūžzaļo koku spožumu un meža ēnu. Dūmakainā egle ir bagāta zaļā nokrāsa ar dziļu zilu noti.

Šī bagātīgā krāsa izskatās lieliski jebkurā interpretācijā – gan vakarkleitā, gan ikdienas biksēs. Bet, ja jums patīk tēli neitrālos toņos, tad izmantojiet to kā akcentu. Piemēram, izvēlieties somiņu tumša tirkīza krāsā.

Zelta laims

Maigi siltā laima un cēlā zelta kombinācija- tas viss ir par “zelta laima” toni.

Šīs krāsas kleita vai mētelis piepilda rudens dienu ar siltās saules stariem un uzmundrina. Vislabāk šajā spilgtajā tonī izskatīsies mēteļi un džinsi, kā arī militāra tipa jakas un trikotāža.

Jūras zils

Šī ir jūras krāsa, kas glabā sevī vēja svaigumu un bezgalīgo debesu zilumu. Ja vēlies ar rudenī un ziemā iegūt mazliet vasaras siltuma, papildiniet savu tēlu ar stilīgo “jūras zilo” toni.

Rudenīgā kļava

Un, visbeidzot, patiesa rudens krāsa – “rudenīgā kļava”. Šī siltā un pieklusinātā krāsa rudenī izskatīsies apbrīnojami.

Šajā tonī ļoti koši izskatās džemperi, trikotāžas kleitas, mēteļi un adīti aksesuāri- somas, šalles, cepures. Īpaši labi izskatīsies dažādi priekšmeti, kas izgatavoti no ādas un zamšādas.

Iesakām jums iepazīt unikālo izvēli, kas bez grūtībām palīdzēs jums izvēlēties modes un praktiskās rudens lietas. Uzziniet par jaunākajām tendencēm sieviešu modes pasaulē un iegādājieties dažas siltas un skaistas lietas.

Kā redzat, desmit vismodernākās krāsas bija tipiski rudens toņi. Pantone izpilddirektors tos raksturoja šādi: “Šīs ir krāsas- kokoni, kuros gribas ietīties, lai justos pilnīgā drošībā un mierā.”

Mēģiniet atsvaidzināt savu rudens drēbju skapi ar vismaz vienu no uzskaitītajām krāsām, vienlaikus paļaujoties uz savu krāsu tipu. Spēlējies ar krāsām, esiet spilgti neatkarīgi no laika apstākļiem un palieciet stilīgi šoruden un visu gadu!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru