Kā ūdeni mutē ieņēmusi! Lūk, par ko nevajag jokot ar vīrieti!

Viņa saimnieciskums

Ne visi vīrieši spēj saremontēt veļas mazgājamo mašīnu, jo ne visas sievietes šuj un lāpa. Tomēr, ja viņš var nomainīt spuldzīti, iedzīt naglu un pat uzturēt sarunu par saimniecisku tematu, atlieciet radošus jokus malā. Esiet pateicīga, viņš mēģina!

Viņa darbs / bezdarbs

Viņš ir 10 gadus vienā un tajā pašā stāvoklī? Tātad viņš atradis savu ideālo vietu, nevis “pieaudzis pie krēsla” un “visi suņi tevi pazīst”. No otras puses, bezdarbs nav defekts. Ja vīrietis objektīvu iemeslu dēļ vēl nav atradis jaunu vietu, nevajag viņu mīlīgi (tiešā nozīmē riebīgi) saukt viņu par “alfonu”, “mājsaimnieku” vai “sievu”. Viņam ir vajadzīgs atbalsts un jūsu pārliecība, ka viņš gūs panākumus.

Viņa alga

Anekdotes par zemu atalgojumu ir nepatīkamas ikvienam. Smieties par viņa “laupījumu” – atzīt, ka viņš ir zaudētājs. Piekrīti, tā ir pretīgi darīt ar savu mīļoto.

Viņa automašīna / dators / helikopters

Neatkarīgi no tā, cik jūs esat greizsirdīga uz viņa automašīnu vai datoru, joki “pārdosim un ejam uz kafejnīcu” stilā nederēs. Drīzāk viņš apvainosies, bet dators tiks modernizēts, viņš iegādāsies jaunus diskus automašīnai, un pat radiovadāmais helikopters tiks pie kaut kā jauna. Dalies viņa interesēs, apvieno ar savējām – un jūs būsiet laimīgi!

©TOPRAKSTI.LV  / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru