Kabaču pica ar tomātiem un sēnēm “Ražas svētki”

Sastāvdaļas
1 ēdamkarote pilngraudu miltu
2 olas
600 g kabaču
½ tējkarote sodas
Sāls un pipari pēc garšas

Pildījumam
100 g vārītu sēņu
3 tomāti
100 g liesa siera

Pagatavošana

Nomizo kabačus, ja nepieciešams, izņem sēklas.

Sarīvē uz rupjas rīves, pievieno sāli, olas un visu samaisa. Pievieno piparus, izsijātus miltus un sodu. Iejauc mīklu kā parastām kabaču pankūkām.

Pannu ieziež ar eļļu un liek uz tās mīklu, izlīdzina.

Uz pamatnes kārto vārītās sēnes, tomātu aplīšus, pārkaisa ar rīvētu sieru.

Cep 180 grādos 30 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru