Kāds būs 2021. gada pirmais mēnesis? Stāsta astroloģe Vasilisa Volodina


2021. gada pirmajā mēnesī nevajag ņemt piemēru no apkārtējiem. Jums jārīkojas tā, kā saka jūsu intuīcija.

Auns

2021. gads Auniem sāksies ļoti labvēlīgi. Lai neaizbiedētu veiksmi, eksperti iesaka šīs zīmes cilvēkiem sekot līdzi četrām negatīvās enerģētikas pārpilnības pazīmēm organismā. Ja negativitāti pārvērtīsiet par kaut ko pozitīvu, daudzas lietas var izdoties.

Ja viņi sajutīs, ka kaut kas nav labi, labāk vairs nesarunāties ar cilvēkiem – provokatoriem. Kas attiecas uz darbu un karjeru, janvārī šīs Uguns zīmes pārstāvji var gaidīt lielas problēmas, bet arī jaunu iespēju būs daudz.

Vērsis

Pirmais un svarīgākais padoms Vērsim 2021. gada janvārī ir izvairīties no mijiedarbības ar zodiaka egoistiskajām zīmēm. No šiem cilvēkiem var gaidīt nodevību vai bezatbildīgu uzvedību.

Visbīstamākais laiks janvārī būs no 7. līdz 18. datumam. Šajās dienās labāk neriskēt un neveikt dārgus pirkumus.

Mīlestībā Vēršus gaida patīkami pārsteigumi, bet tikai tos, kuri pagaidām nav attiecībās. Visi, kas jau ir atraduši otro pusīti, var radīt nepatikšanas un strīdus. Labāk nekritizēt tuvāko cilvēku.

Dvīņi

Kopā ar janvāri Dvīņu dzīvē ienāks laime, mīlestība un veiksme finanšu jomā. Zvaigznes un planētas šobrīd ir ļoti labvēlīgā stāvoklī. Daudz kas janvārī var mainīties.

Mēness gaisma palīdzēs Dvīņiem īstenot sapņus, kļūt labākiem un produktīvākiem.

Jāizvairās no bezdarbības, veltot visus spēkus darbam un mājas darbiem.

Vēzis

Vēžiem sākas ideāls laiks garīgajām lietām, garīgām praksēm un paaugstinātai aktivitātei visās dzīves jomās. Janvārī šīs zīmes cilvēkiem var atklāties kādas svarīgas slepenas zināšanas. Jākoncentrējas uz pieredzes iegūšanu un jāuzņem visa svarīgā informācija kā sūklim.

Zvaigznes palīdzēs Vēžiem pārvarēt svarīgus šķēršļus un meklēt jaunu motivāciju. Janvāris — lielas uzvaras laiks visās frontēs. Labāk atpūsties tuvinieku kompānijā, bet strādāt vienatnē.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Biznesa un karjeras horoskops 2021. gadam. + Vēl pieci horoskopi jaunajam gadam!

Horoskops sievietēm 2021. gadam. Dāmas, ko jums sola zvaigznes?

Lauva

Lauvām ir jāatceras, ka šaubas ir ļoti bīstamas. Ja vēlaties mainīt pasauli ap sevi, jābūt drosmīgiem un pozitīviem. Vispirms nāksies mainīt sevi un attieksmi pret notiekošo. Zvaigznes arī iesaka ieklausīties iekšējā balsī.

Lauvu dzīve ir ļoti daudzveidīga. Šajā posmā ir svarīgi ievērot iepriekš pieņemtos plānus. Riski un avantūras negatīvi ietekmēs motivāciju un var radīt finansiālus zaudējumus.

Jaunava

Cilvēka enerģētika ir ļoti mainīga, bet ne tad, ja runa ir par Jaunavu. Viņas biolauks ir ļoti stabils, īpaši tad, ja mājā un darba vietā ir kārtība un tīrība.

Vēlams sākt jauno 2021. gadu ar mājas uzkopšanu, sakārtojot visu. Vajag izmest nevajadzīgās lietas un pēc tam veikt psiholoģisko revīziju, atvadoties no bailēm un problēmām. Jaunavai patīk nostalģija, bet janvārī tas var būt ļoti bīstami. Domas par pagātni iznīcina veiksmi.

Svari

Svariem šī gada sākumā jākoncentrējas uz finanšu un darba jomu. Ļoti noderīgi arī iziet ārpus savas komforta zonas. Iespējams, ka Svariem galvā būs ģeniālas idejas.

Daudzi cilvēki var smieties un teikt, ka tas ir muļķīgi, bet tā nav.
Mīlestībā arī vēlams neklausīties to, ko saka apkārtējie. Tikai mēs paši nosakām, vai mums ir tuvs tas vai cits cilvēks. Visam pārējam nav jēgas.

Skorpions

Skorpioniem mēneša pirmajā pusē vēlams vairāk laika veltīt darbam un biznesam. No 14. janvāra var pārslēgties uz mājas darbiem un mīlestību.

2021. gada sākumā jāatceras, ka nevar nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu. Jāmeklē līdzsvars starp darbu un atpūtu, starp mīlestību un sadzīves lietām. Nevar rīkoties pārāk impulsīvi. Tas var izraisīt strauju negatīvas enerģijas pieaugumu attiecībās, ģimenē.

Strēlnieks

Strēlnieks, kas attiecas uz zodiaka kustīgākajām zīmēm, gandrīz vienmēr ir iedvesmas pilns. Tie ir spēcīgi cilvēki, kuriem janvārī būs lieliska iespēja panākt to, par ko viņi ļoti sen sapņojuši.
Galvenais – nelietot tam viltību, manipulācijas un krāpšanu. Jāseko līdzi tam, kā notiek lietas, kas notiek darba kolektīvā. Tāpat ir ļoti svarīgi veltīt laiku ģimenei, draugiem. Viņiem ir nepieciešama materiālā vai psiholoģiskā palīdzība.

Mežāzis
Mežāzim janvārī var būt zināmas garīgas problēmas, kas uzkrātas garos mēnešos vai pat gados. Jāskatās nākotnē, nedomājot par iepriekšējām kļūdām. Arī ir ļoti noderīgi komunicēt ar pozitīviem cilvēkiem.
Viņi varēs dot Mežāzim dot to, kā viņiem tik bieži trūkst – pārliecību par rītdienu. Kopumā janvāris būs ideāls laiks gan mīlestībai, gan finansiālajai aktivitātei.

Ūdensvīrs

Janvārī Ūdensvīram zvaigznes palīdzēs atrast savu aicinājumu. Arī astrologu padomi šajā ziņā nebūs lieki. Tagad visa zvaigžņu gaismas enerģija ir vērsta uz to, lai padarītu Ūdensvīra dzīvi labāku. Nav nepieciešams izgudrot jaunus mērķus. Ja viss, par ko varēja sapņot, ir sasniegts, pienācis laiks doties uz jaunu līmeni.

Dzīve dod mums to, ko esam pelnījuši, tāpēc Ūdensvīram ir tikai jāsāk rīkoties. Saskaņā ar prognozēm pozitīvais laiks turpināsies līdz 25. -26. janvārim.

Zivis

Vissvarīgākā mēneša ziņa ir par finansēm un darbu. Janvārī nakts spīdekļu enerģētika būs ļoti spēcīga un radoša. Tā dos Zivīm lielas priekšrocības pār konkurentiem.

No 14. līdz 20. janvārim ir jābaidās no ienaidniekiem un nelabvēļiem. Viņi var apvienot spēkus.
Ideālais laiks pirkumiem ir mēneša pirmā puse. Mīlas jomā liela veiksme gaidāma janvāra otrajā un trešajā dekādē.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Mīlestība un attiecības 2021. gadā. Kuru gaida satikšanās, kuru – šķiršanās?

Numeroloģiskais horoskops 2021. gadam. Kurās jomās gaida veiksme?

Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Pievienot komentāru