Kas notiks ar organismu, ja izdzersi glāzi tomātu sulas dienā

Foto – Pixabay

Tomātu sula šķidrina asinis, kas savukārt samazina sirdsslimību, pat infarkta attīstības risku. Tā arī palīdz II tipa diabēta gadījumā.

Pētījums, kurā piedalījās cilvēki, kas sirga ar II tipa diabētu un glikozes nepanesību, pierādīja – izdzerot glāzi tomātu sulas dienā, asins spēju veidot trombus (trombocītu agregācija) var samazināt par 30–40%.

Diabētiķiem ķīmisko elementu, kas izraisa trombocītu agregāciju, organismā ir vairāk nekā veseliem cilvēkiem, un tieši šā iemesla dēļ viņiem arī palielinās sirdsslimību attīstības risks.

Lielisks dzēriens ar tomātu sulu – recepte
Starp ēdienreizēm katru dienu vēlams izdzert trīs glāzes šī lieliskā dzēriena, ja vēlies atvadīties no pāris liekiem kilogramiem.

Dzēriens ne tikai remdēs izsalkumu (nekārosies dažādus našķus!), bet arī uzlabos gremošanu un vielmaiņu, attīrīs organismu no liekā svara.

Labākos rezultātus sasniegsi, ja spēsi precīzi sekot receptei un lietošanas ieteikumiem. Lietojot to regulāri, lieliskus rezultātus redzēsi jau pēc mēneša.

Sastāvdaļas
Tase tomātu sulas
¼ glāzes citrona sulas
Tējkarote rīvēta ingvera
Viens asais pipars (pustējkarote)
Divi selerijas kāti (vidēja lieluma)

Pagatavošana
Sajauc tomātu sulu, citrona sulu, ingveru un maltus vai svaigus piparus. Iegūsi 220 ml dzēriena, ko pasniedz glāzē, pievienojot selerijas kātu.

Dienas laikā izdzer trīs glāzes starp ēdienreizēm. Dzērienu jāglabā ledusskapī. Rūpējies, lai pa rokai vienmēr būtu svaigas selerijas.

Pievienot komentāru