Kivi un vīnogu tortīte “Zivtiņas”. Vienkārša recepte bez cepšanas

Sastāvdaļas
500 g krējuma (20%)
200 g sviesta
200 g cukura
600 g cepumu “Zivtiņas”
7 kivi
Sauja vīnogu bez kauliņiem

Pagatavošana
Ar mikseri sakuļ krējumu, sasildītu sviestu un cukuru. Pievieno cepumus, ar karoti kārtīgi samaisa.

Cepumus pilnībā jāpārklāj krēmam.

Izklāj dziļu formu tā, lai malas karātos pāri.

Formas apakšā un gar malām vienā kārtā liek kivi aplīšus. Pārsedz ar daļu no cepumu un krējuma maisījuma. Virsū liek atlikušos augļus un cepumus.

Pārsedz formu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz vairākām stundām vai uz nakti.

Pēc tam uzmanīgi apgriež apkārt gatavo torti uz šķīvja.

Pievienot komentāru