Kurās dienās precēties, ko darīt, ja negribas gaidīt? Iesaka astrologs Baņķis

Foto – Pixabay

Pirmdienai atbilst Mēness, tādēļ tā tiek uzskatīta par vienu no piemērotākajām kāzu dienām, savā blogā www.astrologi.lv raksta astrologs un numerologs Kristaps Baņķis.

Otrdienu pārvalda Marss, kas laulības dzīvi vārīs kā putras katlu uz atklātas liesmas.

Trešdienas saimnieks ir Merkurs. Tā ir diena, kad laulībā jādodas brīvību mīlošiem, radošiem un attiecībās vienlīdzīgiem cilvēkiem. Patriarhāta cienītāji šādu savienību ilgi neizturēs.

Ja jaunais pāris vēlas izveidot ģimeni, radīt bērnus un dzīvot četrās sienās, ceturtdiena nebūs piemērotākā diena, kad doties laulībā, jo dienas pārvaldniekam Jupiteram patīk sociāli aktīvi cilvēki, kuri izvirza augstus mērķus un mīl gozēties sabiedrībā.

Romantiķiem, jutekliskas, iejūtīgas un maigas attiecības mīlošiem iesakāma ir piektdiena, kad savu mīlas spēku izrāda venera.

Laulājoties sestdienā, esat gatavi sevi veltīt uzticīgai kalpošanai ģimenei un tā var izdoties kā pamatīga savienība, tā ļoti lielu atbildību prasoša un pat smagnēja.

Bet tos, kas altāra priekšā stājas svētdienā, var no sirds apsveikt! Saule viņiem dāvās prieku, radošu pacēlumu un krāšņu dzīvi.

Ņemot vērā Mēness atrašanos Zodiakā, laulībām labvēlīgas ir tās dienas, kad Mēness atrodas draudzīgajā Vērša, Strēlnieka, Zivs, Mežāža, Svaru zīmē.

Šķir nākamo lapu un uzzini Mēness dienas, kas labvēlīgas laulībām!

Pievienot komentāru