Kurās dienās precēties, ko darīt, ja negribas gaidīt? Iesaka astrologs Baņķis

Foto – Pixabay

Savukārt slavenais astrologs Sergejs Vronskis kā vēlamākās laulībām atzīmēja 10., 11., 13., 17., 21., 26., 27. Mēness dienu ar obligātu ieteikumu izvairīties no Čika laika…

Pārāk daudz nosacījumu, lai būtu skaidrs, ka nekā vienkārša te nav. Un arī nevar būt, jo gan pēc būtības, gan astroloģiski kāzas nozīmē virkni fundamentālu izmaiņu personas dzīvē. Nebūs vairs tā, kā bija līdz šim.

Nemoralizēšu par paša fakta un solījumu apzināšanos, vien piebildīšu, ka astroloģiski statusa maiņa un ģimenes izveide ne tikai horoskopā “iekustina” pavisam citus dzīves un darbības laukus, kā esot brīvā putna statusā, bet arī nozīmē nonākt atbildības un pienākumu kontroliera Saturna redzeslokā, kurš mērīs jūsu varēšanu un gribēšanu tikt galā ar solīto. Un attiecīgi ļaus pāriet nākamajā līmenī vai sados pamatīgi pa nagiem.

Ko darīt, ja nedrīkst, bet gribās precēt tūlīt?
Protams, ja kāre tik liela un līdz rudenim nu nekādi nevar nociesties, nevienam nav aizliegts savu dzīvi kārtot tā, kā viņš pats vēlas, un savu kāzu datumu izvēlēties pēc principa – mazākais ļaunums no tā, ko makrokosmoss dotajā brīdī piedāvā, arī ir risinājums.

Bez tam ir jāsaprot, ka ideālu dienu laulībām vienkārši nav, jo pat pie labi piemeklētas dienas, katram savi “īleni” horoskopā tāpat atradīsies, īpaši, ja ir tendence katru reizi kāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem…

Ne mazāk svarīgas ir arī katra cilvēka individuālās īpašības, rakstura iezīmes, iespējas, talanti, piemērotība laulības dzīvei, spēja ieklausīties otrā. Un, ja abu cilvēku starpā trūkst savstarpējas sapratnes un saskaņas, par mīlestību nemaz nerunājot, tad pat vislabākā laika izvēle nelīdzēs, tā tikai nedaudz attālinās savienības izjukšanu vai mīkstinās šķiršanās rūgtumu.

Cilvēks nevar izlēkt no sava horoskopa. Tādējādi rodam skaidrojumu, kādēļ cilvēki ar labiem laulību rādītājiem dzimšanas horoskopā intuitīvi atrod piemērotāko laiku precībām un otrādi – cilvēki, kuriem attiecības vienmēr bijušas konfliktiem bagātas, kā likums, paši saviem spēkiem iebrauks vēl lielākās auzās.

Tāpat ir jāņem vērā, kas cilvēkam laulībā ir svarīgākais. Mīlestība, vēlme apceļot pasauli, atrisināt savas materiālās dabas jautājumus, tikt pie bērniem vai kas cits. Tā kā pilnīgi visas vēlmes nav iespējams apvienot vienā laimīgajā datumā, tieši saruna ar astrologu var palīdzēt tikt pie labākā no tiem.

Lai izdodas katrai savienībai, kas pēc būtības tiek slēgta debesīs, laimīgs mūžs uz Zemes!

Pievienot komentāru