Latvijas labākais kikbokseris Džavadovs Jūrmalā gatavs ierakstīt savā rēķinā vēl vienu uzvaru


Sestdien Jūrmalā norisināsies cīņu šovs „LNK Fight Night 12”, kurā Latvijas labākais kikbokseris Zaurs Džavadovs sacentīsies ar Gruzijas cīkstoni Giorgi Kankavu, un sporta totalizators „Betsafe” norāda, ka Džavadova iespējas nokautēt pretinieku pielīdzināmas koeficientam 2.00.

Zaurs Džavadovs savā iepriekšējā cīņā sacentās ar spāni Nadži Ndovu, kuru pamanījās nokautēt jau 22 sekundēs, savukārt pirms tam martā Džavadovs ieguva Eiropas čempiona titulu WKN versijā, ko pats nosauca par savas karjeras līdz šim lielāko panākumu.

Tagad Latviju pārstāvošo kikbokseri sagaida jauns pārbaudījums Gruzijas cīkstoņa Giorgi Kankavas personā. Kankava pagājušajā gadā aizvadīja pāris cīņas savā dzimtenē boksā un ir pieredzējis cīkstonis, taču Džavadovs tomēr būs izteikts cīņas favorīts. Bukmeikeri Džavadova uzvaru novērtē ar koeficientu 1.10, kamēr iespēja, ka viņš nokautēs pretinieku, saņēmusi koeficientu 2.00.

Jūrmalā tiks izcīnīta arī viena čempiona josta – Aleksandrs Čižovs par Eiropas WKN titulu cīnīsies ar spānieti Serhio Idalgo, un Čižovs tiek izlikts kā pārliecinošs cīņas favorīts (koeficients 1.40).

Vakara galvenās cīņas gods gan atvēlēts divu ārzemju bokseru duelim. Krievijas bokseris Ismails Iļjevs, kurš strādā ar Latvijā pazīstamo treneri Sandi Kleinu, cīnīsies pret Tanzānijas sportistu Tvahu Kiduku, kurš līdz šim uzvarējis 14 no savām 18 cīņam. Iļjevam toties ir 11 uzvaras 12 cīņās, un bukmeikeri norāda, ka viņš ir cīņas favorīts ar koeficientu 1.55.

„LNK Boxing” šobrīd ir vadošā cīņu sporta organizētāja Latvijā, un tās bokseriem bija iespējas pierādīt sevi arī Pasaules boksa Supersērijas pasākumā Rīgā, kad savu cīņu aizvadīja Mairis Briedis. Arēnā Rīga iespēju guva vairāki latviešu bokseri, tiekot pie uzvarām, tiesa, tā ka tas bija tikai pirms mēneša, „LNK Fight Night 12” cīņu šovā nebūs no neviena no Supersērijas „undercard” bokseriem.

Pievienot komentāru