Lindas Mūrnieces jaunais vīrs Agris mīlestību meklējis arī TV3 šovā

Ekrānuzņēmums no Facebook

Uzņēmējas, “Hotel Roma” vadītājas un bijušās iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces jaunais vīrs Agris Freibergs mīlestību meklējis arī TV3 iepazīšanās šovā “Nākamā pietura: Mīlestība”, turklāt tas noticis visai nesen, novērojuši soctīklu lietotāji.

Šovā Agris (51) izrādījis simpātijas 39 gadus vecajai Natālijai.

“Man ir interesanti. Šīs stundas, ko mēs esam pavadījuši kopā, – ideālas! Daudz kas kopīgs – kopīgas intereses, pa lielam mums nebija tādu mirkļu, ka mēs būtu stāvējuši klusu. Arī humora izjūta mums ir vienāda,” tolaik par Natāliju izteicās Agris.

Abiem, šķiet, izveidojās labs kontakts – pēc kopīga SPA apmeklējuma un pavadītas naktis vīrietis lūdza Natālijas telefona numuru.

Taču 11. novembrī kļuva zināms, ka ar šo pašu vīrieti apprecējusies Linda Mūrniece, kura Facebook jau redzama ar vārdu Linda Mūrniece-Freiberga.

“Pamosties un atklāt, ka esi apprecējusies, patiesībā ir diezgan laba sajūta. Gredzens zeltnesī gan nepierasti, bet drošības un piederības sajūtu piešķir,” Facebook raksta Mūrniece.

“Uz jautājumu – jūs esat traki? , varu no sirds atbildēt – pavisam noteikti. “Tāds tādu atrod” bija rakstīts uz mūsu krekliņiem, kad gājām sarakstīties.

3 minūšu ceremonija un vedējmāte pat apraudāties nepaspēja, lai gan brīdināja, ka tas noteikti notiks.

3 minūtes un Mūrniece kļuva par Mūrnieci – Freibergu. Tas mans senais uzvārds tomēr ir tik pielipis, ka neviens to vairs neatlipinās. Bet ar Freibergas uzvārdu nelepoties būtu nepareizi. Tā nu ir tieši tā. Mūrniece – Freiberga.

Šampanietis sievai no rīta brokastīs bija. Apsveikumi un samīļojumi no jums visiem izlasīti, par tiem milzīgs paldies, laimīga ❤️

Pirmā ģimene dāvana – ļoti noderīga. Un skaidrs taču – kuram panna, kuram ķivere? Paldies, Ieva Brante, Tu zini, kas mājās vajadzīgs 💪

Tagad mēs- uz priekšu – ikdienā un kopīgos svētkos.

Paldies, ka esat kopā ar mani. Priekos un arī bēdās, kad tādas ir ❤️”

LASI AŖI ŠO RAKSTU!

Džinsos un T-krekliņos laulības ostā iestūrē uzņēmēja Linda Mūrniece un viņas mīļotais vīrietis Agris Freibergs

Kā vēstījām, bijusī iekšlietu ministre un “Hotel Roma” vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos pārsteigusi ar paziņojumu, ka ir apprecējusies.

Pēc “Facebook” pieejamās informācijas, vīrietis ir no Liepājas un ir mentors biedrības “Dzīvības koks” vietējā nodaļā.

Pievienot komentāru