Lūdzu, neatkārtojiet: 15 sliktākie seksa ieteikumi no interneta dzīlēm!

Pēc darba viņš ir noguris, nervozs un izsalcis, turklāt vairākas reizes nokārtojis dabiskās vajadzības… Garšīgi, noteikti, būs! Jā, un paturiet prātā, ka joprojām ir 66% vīriešu, kuriem šādas vēlmes nav.

“Sievietēm ir nepieciešams sasildīt kājas, lai iegūtu seksuālu noskaņojumu. Uzaiciniet viņu izstiept vienu kāju un paspēlēties ar tavu dzimumlocekli ar pirkstiem.”

Aukstās kājas pie tava instrumenta… Pamasē maigi pēdas ar savām rokām – to viņa novērtēs vairāk un vienlaicīgi uzbudināsies.

“Izmēģiniet tā saucamo seksu ar seju. Saskarieties ar mēlēm, izveidojiet dažus lielus un mazus apļus, un pēc tam veiciet kustības, kas līdzinās grūdieniem.”

Un kā jums patīk alternatīva: nemēģiniet saskarties ar sejām. Neesat taču pusaudži, ir laiks pieaugt.

“Ielieciet savu daiktu Nutellas burciņā, un pēc tam dod to savai dāmai. Kā atlīdzību jūs iegūsit pilnu entuziasmu un pateicības minetu.”

Sievietes mīl šokolādi un citus saldumus, bet diez vai kopā ar locekļiem. Jā, un seju, kā arī matus no saldās pastas vēlāk nebūs viegli atmazgāt.

“Dzimumakta laikā iebāz pirkstu viņa dibenā un masē prostatu. Vīrietis būs septītajā debesīs!”

Ak, ne katrs vīrietis sapratīs un novērtēs šādu iniciatīvu. Un vispār, nelieniet vīrieša dibenā, īpaši, ja neesat proktologs.

Tas ir tikai mūsu subjektīvs viedoklis par kļūdām seksā. Ikvienam ir savas izvēles un fantāzijas. Galvenais- vienmēr pārrunājiet šo tēmu kopā ar savu seksuālo partneri, un tad jūs nekad nepiedzīvosiet savas iniciatīvas skumjo neveiksmi, kas balstīta uz kāda cita padomu.

Vienmēr domājiet ar galvu, pat ja smadzenes šajā laikā ir koncentrētas citā vietā!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru