Lūk, kādam jābūt tavam hemoglobīnam, atkarībā no vecuma!

1

Kas ir hemoglobīns? Tas ir izplatīts jēdziens, par kuru daudzi ir dzirdējuši, bet ko ne katrs var izskaidrot. Tajā pašā laikā visi zina, ka pazemināts hemoglobīns- tas ir slikti, un dažiem patīk to paaugstināt ar kāruma palīdzību, ko sauc Hematogens.

Samazināts hemoglobīns

Šausminošo vārdu “anēmija” visi būs dzirdējuši. Vai mazasinība, kā tā tiek saukta tautā. Tā notiek, kad ir problēmas ar sarkanajām asins šūnām- sarkanajiem asins ķermenīšiem. Visizplatītākie maldi: ja ir anēmija, eritrocītu kļūst mazāk. To nekļūst mazāk. Tikai pasliktinās sarkano asins ķermenīšu kvalitāte un nav pietiekami to, kas var atbalstīt organisma funkcijas pilnā līmenī.

Pazīmes samazinātam hemoglobīna līmenim:
  • gaišas krāsas mēle un smaganas;
  • trausli nagi;
  • vispārējs vājums.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Henrietta Fernando</cite>

    Sveiki,
    Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka misis Henrietta Fernando, cienījama privātu aizdevumu aizdevējs ir atvērusi finanšu iespēju visiem, kam vajadzīga nekādu finansiālu palīdzību. Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai jums ir nepieciešama kapitāla aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, jo mēs esam šeit, lai visiem jūsu finanšu problēmas. Mēs piedāvājam ātru un uzticamu saņēmējvalstīm aizdevumus starp € 5000 un € 50.000.000 ar zemu procentu likmi 2%, cilvēkiem, uzņēmumiem un sabiedrībai skaidru un saprotamu noteikumiem un nosacījumiem, kas perfekti atbilstu jums.
    Nav kredīta pārbaude nepieciešama, 100% garantēta.

    Rakstiet mums piemērot tagad: ([email protected])

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Krāpšana

Pievienot komentāru