Lūk, ko tavs personīgais gada skaitlis var pastāstīt par tavu personīgo dzīvi

Ja jūsu skaitlis ir 1

Ja jums ir otrā pusīte, tad tagad ir laiks, lai skaidri paustu savu viedokli: jūs vairs neesat mazs bērns, lai kāds izlemtu jūsu vietā! Jums ir visas tiesības stāvēt uz zemes un jums ir pietiekami daudz argumentu, lai savu viedokli argumentētu. Ja partneris jūs klausās un saprot- perfekti! Ja nē, tad jums nav jālūdz atļauja par visu, kas attiecas uz jūsu dzīvi.

Ja attiecību jums vēl nav, bet tagad ir īstais brīdis paust amazones garu. Sekojiet jūsu vēlmēm- tās norādīs pareizo ceļu.

Ja jūsu skaitlis ir 2

Šajā posmā jums trūkst uzticības. Bet kam? Pašam sev vai partnerim? Jūsu jūtas lēkā, jūs vēlaties atrast mierinājumu un cerību. Ja starp jums ir spriedze, vislabākais- sākt dialogu. Mēģiniet atrast kompromisu un ceļu uz samierināšanos. Priekšroku dodiet atvērtai diplomātijai, pacietībai – pasivitātei un smaidam- kairinājumam.

Ja pastāvīga partnera jums nav, iespējama jauna tikšanās.

Ja jūsu skaitlis ir 3

Mums visiem ir dienas, kad garastāvoklis krītas, bet tas nekādā ziņā nenozīmē, ka jānoslēdzas sevī. Ja jums ir otrā pusīte, piedāvājiet tai kaut ko, ko jūs nekad kopā neesat darījuši- tas iedvesmos jūs abus. Pārsteidz viņu – viņam tas patiks. Kārdiniet, jokojiet un smejieties, un vēlme pie jums atgriezīsies!

Ja pastāvīgs pāris jums nav, eksperimentējiet ar jaunām situācijām, izmēģiniet dažādus variantus – šī pieredze dos jums daudz atklājumu un daudz pozitīva!

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos nākamos skaitļus!

Pievienot komentāru