Lūk, ko tavs personīgais gada skaitlis var pastāstīt par tavu personīgo dzīvi

Ja jūsu skaitlis ir 4

Ja jums ir pāris, varbūt ir pienācis laiks uzņemties atbildību, lai pārbaudītu savas savienības spēku un pierādītu, ka jebkurā situācijā jūs varat paļauties uz otru. Neizlaid no redzesloka savu mērķi. Atcerieties, ka dažreiz ir labāk ieklausīties veselā saprāta balsī nekā padoties emocionālam skrējienam- novērtējiet mazās uzmanības pazīmes tagad, un negaidiet kad jūs piemeklēs lielā kaisle.

Ja pastāvīgas attiecības jums nav, atcerieties parunu: “Ar mīlestību nejoko!”

Ja jūsu skaitlis ir 5

Ir reizes, kad attiecībās ienāk rutīna, pieradums un tā tālāk. Protams, jūs vēlaties pārmaiņas, svaigus iespaidus, jaunas sajūtas – ieskaitot seksu. Mēģiniet mainīt ritmu, plānojiet ceļojumu kopā uz zemes malu, īstenojiet savas fantāzijas. Visi līdzekļi ir labi, ja tas liek jūsu pasaulei griezties mazliet ātrāk!

Ja attiecībās neesat, paceliet savu personīgo līmeni uz “amerikāņu kalniņu” cienīgiem apgriezieniem.

Ja jūsu skaitlis ir 6

Jūsu attiecības šogad kļuvušas vēl spēcīgākas. Ja Jums ir otrā pusīte, jūs kā nekad agrāk novērtējat attiecības, kas pastāv starp jums. Jūs saprotat viens otru perfekti – bet jūs vēlaties runāt vairāk; jūs esat tik tuvi – bet jūs vēlaties dalīties ar otru visā, pat mazās lietās. Un jums ir pilnīga taisnība: patiesu mīlestība katru dienu mēs radām ar savām rokām!

Ja pastāvīgs pāris jums nav, neuztraucieties: jums drīz būs izšķiroša tikšanās: jūs burtiski rīt satiksiet viens otru!

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos nākamos skaitļus!

Pievienot komentāru