Mārrutka sulas veselības kokteilis ziemas novārdzinātajiem. Bumba, ne recepte!

Šī recepte sevišķi ieteicama slimību novājinātiem cilvēkiem, aterosklerozes un onkoloģisko saslimšanu profilaksei. Dzērienu var pagatavot mājas apstākļos.

Pagatavošana
Ņem pa glāzei burkānu, biešu un mārrutku sulas.

Mārrutkus vispirms sarīvē uz rīves, aplej ar 200 g degvīna, diennakti nostādina un tad izspiež sulu.

Pēc tam ņem 2 glāzes valriekstu kodolu un rozīņu, sasmalcina, masu sajauc ar glāzi medus un 2 sīki sagrieztiem citroniem.

Tad visas sastāvdaļas saliek vienā traukā, rūpīgi samaisa, uzliek cieši piegulošu vāciņu un uzglabā ledusskapī.

Lietošana
Lieto devu palielinošā kārtībā: ārstēšanās iesākumā – pa 1 tējkarotei, pēc pāris nedēļām – pa ēdamkarotei 3 reizes dienā stundu pirms ēšanas vai 2 stundas pēc maltītes.

Ārstēšanās kurss – 2 mēneši.

Nepieciešamības gadījumā pēc 20 dienu pārtraukuma kursu var atkārtot.

Pret bronhītu, saaukstēšanos, stipru klepu un tuberkulozi labi palīdz kokteilis, ko gatavo no medus, degvīna olas dzeltenuma, piena un sviesta.

Sajauc 2 ēdamkarotes medus, 1 olas dzeltenumu, 1,5 ēdamkarotes degvīna, 1 tējkaroti sviesta un 1,5 glāzes karsta piena.

Dzer pirms gulētiešanas, pamosties mundrs!

Pievienot komentāru