Met ārā! 10 lietas, kas šopavasar vairs nav modē! FOTO

Pavasaris – laiks pārmaiņām, šajā gadalaikā vairāk nekā jebkad vēlamies atjaunināt skapja saturu, kā arī izmest to, kas jau ir izgājis no modes. Katra mūsdienu sieviete cenšas ģērbties stilīgi un moderni, lai atbilstu kanoniem, nevis būtu melnās avis tērpušās nezin kā. Par laimi profesionāli stilisti vienmēr priecīgi palīdzēt un pastāstīt jums par to, no kā būtu jāatsakās jaunajā sezonā. Slavenā stiliste un TV vadītāja Steisija Londona dalās vērtīgos padomos, kas palīdzēs uzzināt, kuras lietas šopavasar būtu jāpaslēpj vistālākajā kaktā.

Viltotā somiņa

1

Katra meitene sapņo par savu Chanel vai Birkin rokassomu kolekciju, bet par pieejamu cenu. Tirgos un veikalos var atrast visu veidu somas, kopijas Hermes un Louis Vuitton visās varavīksnes krāsās un veidos. Bet ir pienācis laiks noglabāt tās tālākajā stūrī un iegādāties augstas kvalitātes somu, nevis labi atpazīstamo Ķīnas Chanel.

Mēteļi ar ādas piedurknēm

2

Kopumā nekas nepareizs tajos nav. Bet šodien katra otrā sieviete ir “laimīgā” šāda mēteļa īpašniece. Ja nevēlies zaudēt individualitāti, izskati citus variantus . Iespējams, ka šie mēteļi būs atkal modes virsotnē, bet ne šī gada pavasarī.

Platformas sporta čības

3

Internacionālais hīts no Isabel Marant ir ieguvis vēl nebijušu popularitāti starp vājā dzimuma pārstāvēm, nomainot savulaik bēdīgi slavenās nagliņkurpes, kas arī nav modē. Neskatoties uz samazināto popularitāti, sporta apavi ar platformas zoli no ielām tik drīz nezudīs. Tomēr ir ļoti ieteicams nomainīt šos apavus pret klasiskas formas sporta apaviem spilgtās, pat neona krāsās.

Kniedes

4

Modīgais dekors ar kniedēm parādījās Valentino un citu zīmolu kolekcijās jau 2012. gadā. “Kniedēti” klači, jakas, kurpes un citi aksesuāri vienmēr piesaista uzmanību, bet četru gadu laikā tie ir novecojuši un kļuvuši garlaicīgi.

Matu rotas ar ziediem

5

Greznot matus ar ziediem bija modē XIX gadsimtā. Šodien lieli ziedi jūsu matos tiek uzskatīti par sliktām manierēm. Bet, ja jūs nevarat iedomāties savu tēlu bez matu lociņa, labāk nomainīt masveida aksesuārus ar ziediem pret pieticīgāku matu rotājumu, piemēram, karalisku tiāru.

6

Ej uz nākamo lapu lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru