Met ārā! 10 lietas, kas šopavasar vairs nav modē! FOTO

Šauras bikses ar zemu vidukli

7

Apakšveļas un atsevišķu atkailinātu ķermeņa daļu demonstrēšana nekad nav bijusi acij tīkama. Beidzot šauro, apspīlēto bikšu ar zemu jostasvietu vietā nākuši brīvāki piegriezumi. Šopavasar modernas būs sportiska, klasiska stila bikses, kas neierobežo kustības. Bet šaurie džinsi ir izgājuši no modes.

8

Apspīlēts apģērbs

9

Šodien modē elegance, “nedaudz pārspīlēts” apjomus un mierīgi silueti. Apģērbam nevajadzētu būt pieguļošam: jūsu labā figūra jebkurā gadījumā būs manāma. Gluži pretēji, brīvāks apģērbs, vai tā būtu kleita, žakete vai blūze, uzsvērs cieņu un sniegs tavam tēlam sievišķību un noslēpumainību. Bet apģērbs, kas ieskauj tevi kā “otrā āda”, ne vien izskatās banāli un izgājis no modes, bet arī uzsver visus figūras trūkumus.

Kurpes ar apaļu purngalu

10

Jaunās tūkstošgades sākuma modē bija kurpes ar gariem, smailiem purngaliem, kuras spēja iedvest bailes visās fašionistēs. Tomēr to aizstājējas kurpes ar apaļiem purngaliem un ar platformu arī izgājušas no modes 2016. gada pavasarī. Ja vien neesi Lady Gaga pielūdzēja, izvēlieties klasiskās laiviņas, kas atkal kļuvušas aktuālas. Kurpes ar akurātu, samērā šauru purngalu un nelielu papēdi izdaiļos jebkuru kāju, padarot to vizuāli mazāku un slaidāku.

Rotu komplekti

11

Par neaktuālo kurpju un rokassomas kombināciju visi jau zinām. Bet ziņas par pareizu rotu kombināciju visus vēl nav sasniegušas. Kaklarotas, gredzeni un auskari no viena komplekta kopā izskatās tik ļoti parasti un garlaicīgi. Tagad modē daudzveidība: apvienot priekšmetus no dažādiem komplektiem, bet jābūt uzmanīgiem, jo tas prasa smalku izjūtu, gaumi un stilu. Padariet to par normu – izmanto tikai vienu spilgtu un uzkrītošu rotu: masveida rokassprādzi, lielu kulonu vai garus auskarus.

Bandāžas kleitas

12

Herve Leger šaurās kleitas arī zaudējušas savu lomu šajā sezonā. Pie vainas daudzie viltojumi, kas izķēmo figūru. No skapja vajadzētu aizvākt vakara un kokteiļkleitas, kas pārāk atkailina ķermeni- ar izgriezumiem uz sāniem, gurniem un dekoltē gan priekšā, gan aizmugurē.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru