Ļoti krāsains dzēriens ar patīkamu saldu garšu un lielisku aromātu!
Sastāvdaļas
400 g paradīzes ābolīšu
500 g cukura
2600 ml ūdens
Pagatavošana
1․ Ābolīšus nomazgā un pārlasa. Liek sterilizētā burkā (3 l) un pārber ar cukuru.
2․ Pārlej ar verdošu ūdeni, piesedz ar vāciņiem un atstāj uz 5 minūtēm.
3․ Aizvāko burku un dažas reizes apgriež, lai cukurs izkustu. Ietin pledā vai segā. Atdzisušu kompotu glabā ledusskapī.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Viegli pikants ābolu ievārījums multivāres katlā. + Vēl 2 varenas ievārījumu idejas!
Kā ātri pagatavot ogu ievārījumu- bez ilgas vārīšanas, saglabājot vitamīnus!
Kabaču sezona: vāram ievārījumu! FOTORECEPTE