Paradīzes ābolīšu kompots. + Vēl trīs košas receptes!

Ļoti krāsains dzēriens ar patīkamu saldu garšu un lielisku aromātu!

Sastāvdaļas

400 g paradīzes ābolīšu

500 g cukura

2600 ml ūdens

Pagatavošana

1․ Ābolīšus nomazgā un pārlasa. Liek sterilizētā burkā (3 l) un pārber ar cukuru.

2․ Pārlej ar verdošu ūdeni, piesedz ar vāciņiem un atstāj uz 5 minūtēm.

3․ Aizvāko burku un dažas reizes apgriež, lai cukurs izkustu. Ietin pledā vai segā. Atdzisušu kompotu glabā ledusskapī.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Viegli pikants ābolu ievārījums multivāres katlā. + Vēl 2 varenas ievārījumu idejas!

Kā ātri pagatavot ogu ievārījumu- bez ilgas vārīšanas, saglabājot vitamīnus!

Kabaču sezona: vāram ievārījumu! FOTORECEPTE

Pievienot komentāru