“Pasakiet bērniem, ka viņus mīlu.” Nicas terorakta upures pēdējie vārdi (VIDEO)

Ekrānuzņēmums no Facebook

Starp Nicas terora akta upuriem ir divu bērnu tēvs, kurš strādāja Dievmātes bazilikā, kā arī trīs bērnu māte no Brazīlijas, kas ilgi dzīvoja Francijā. Trešais nogalinātais upuris ir apmēram 60 gadus veca sieviete, kuras identitāte vēl nav atklāta, bet viņas galva tika “praktiski nocirsta”, vēsta izdevums “The Guardian”.

Dievmātes bazilikas darbinieks bija 55 gadus vecais Vinsents Lokess.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Viņš tiek raksturots kā godīgs, dievbijīgs katolis, kurš baznīcā strādājis desmit gadus. Lokess 29. oktobrī pats atvēra baznīcas durvis savam slepkavam.

Otrs upuris ir Simona Bareto Silva no Brazīlijas, kura pēdējos 30 gadus dzīvojusi Francijā. Četrdesmit četrus gadus vecā sieviete ir trīs bērnu māte, kura strādāja par slimnieku kopēju.

No visiem upuriem viņai izdevās izdzīvot visilgāk. Viņa paspēja aizlīst līdz restorānam, kas atrodas netālu no baznīcas. Diemžēl sieviete nomira, gaidot mediķus. Viņas pēdējie vārdi bijuši: “Pasakiet maniem bērniem, ka es viņus mīlu”.

Pilsētā izvietotās videonovērošanas kameras liecina, ka 21 gadu vecais tunisietis Brahims Auisaui Nicā ieradies ceturtdienas rītā ar vilcienu – dienā, kad notika šausminošais terorakts, ziņo BBC. Upuri Dievmātes bazilikā izraudzīti pilnīgi nejauši.

Pievienot komentāru