Kāpēc vērts izmazgāt grīdas ar sāli un ēterisko eļļu? Ļoti iedarbīga sadzīves maģija!

Foto – Pixabay

Tīri izmazgātas grīdas nav tikai labākais veids, kā atbrīvoties no putekļiem un mikrobiem, bet arī ceļš uz mājīgu un veselīgu atmosfēru. Ne mazāk svarīga ir mājas enerģētika, kurai arī nepieciešama periodiska tīrīšana.

Tāpēc jau kopš seniem laikiem ir tradīcija mazgāt grīdas ar sāli. Šis vienkāršais līdzeklis ne tikai palīdzēs sakārtot un atbrīvoties no netīrumiem, bet arī uzlabot telpas auru, it īpaši tad, ja ir laiks atgriezt mājā mieru, veiksmi un labklājību.

Kāpēc veic “sāls tīrīšanu”?

Grīdu mazgāšana, pievienojot parasto vārāmo sāli, lai iztīrītu dzīvokli vai māju no sakrājušās negatīvās enerģijas, ir nepieciešama, ja:

– bērni bieži slimo;

– nomoka bezmiegs vai trauksmaini sapņi;

– slikti aug vai iet bojā istabas augi;

– bieži vien bojājas elektriskie aparāti;

– nesen kāds dzīvoklī nomiris;

– pastāvīgi trūkst naudas;

– negaidot un bez pēdām pazūd lietas.

Telpa arī jāattīra, kad ģimenē ir sabojājušās attiecības starp vīru un sievu, vairs neklausa bērni, pazūd vai mirst mājas dzīvnieki. Gatavošanās rituāla izpildei ir tāpat kā jebkurai uzkopšanai. Mājas attīrīšana ar ūdeni ar sāli jāsāk ar nevajadzīgu krāmu aizvākšanu.

Ezoteriķi tic, ka ap lietām, ko neviens neizmanto, ir negatīva enerģija. Tā neļauj iekļūt dzīvē veiksmei un labklājībai. Tāpēc ir vērts izmest vai atdot nelietojamu apģērbu, iztīrīt plauktus un noliktavas.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

COMMENTS

Pievienot komentāru