Pavāre, mazohiste, apalīte? Pieci sieviešu tipi pēc ēšanas paradumiem!

Foto – Pixabay

Ar to sākas mūsu rīts. Ar to beidzas ikviena mūsu diena. Bet cik reti aizdomājamies par to, kas veido mūsu dzīvi. Citi cilvēki ēd ātri, citi — lēni. Vēl citi nesēstas pie galda, kamēr uz tā nav uzklāts skaists galdauts un uzlikts ziedu pušķis. Citi — ir gatavi ēst, kur pagadās, pat pagalmā pie miskastes. Kā un ko jūs ēdat, — tāds cilvēks esat.

ĒŠANAS MĀKSLA: PIECI SIEVIEŠU TIPI. ATPAZĪSTIET SEVI PĒC TĀ, KĀ JŪS ĒDAT!

Ikreiz, kad slikti jūtos, kaut ko uzkožu. Ēdu tik ilgi, kamēr pieņemos svarā par desmit kilogramiem. Pēc tam rimstos, pāreju pie diētas, sāku atkal novājēt. Taču tas nekad nevelkas ilgāk par pusgadu.

Rita, 27 gadi
Gadās, ka vajag braukt darījumos, sajūtos izsalkusi, izkāpju no mašīnas, nopērku uzkodas un ēdu tās tieši pie stūres. Ja veltītu ēšanai laiku, uzņēmums jau sen būtu bankrotējis.
Skaidrīte, 28 gadi

Ja jūsu ēdienreizes ir haotiskas, jūs nevarat būt pārāk organizēta un harmoniska persona. Visdrīzāk piederat pie impulsīvām sievietēm.

VAIRĀK LASI JAROSLAVA MEĻŅIKA GRĀMATĀ “SIEVIETES LAIMES ENCIKLOPĒDIJA”

PIRMAIS TIPS: PAVĀRE

Foto – Pixabay

Jūs ēdat turpat pie plīts “Visjaukākais — tā ir ēdiena gatavošana,” apgalvo 29 gadus vecā Grēta.

“Piemēram, tā kā mums ir trušu ferma, nevaru ciest trušu gaļu, taču ar prieku to gatavoju saviem ciemiņiem. Priecājos, ka varu pacienāt ar delikatesi tos, kuriem tā garšo. Bieži, gatavodama ēdienu ģimenei, paēdu tieši pie plīts. Patiesību sakot, pie galda sēžos reti, nav laika.”

Tā ir tipiska sievietes atzīšanās, kurai svarīgākais ir — nevis ēst, bet gatavot. Ja pati iemīļotākā jūsu nodarbošanās ir — izdomāt receptes rītdienai, palauzīt galvu, ar ko pārsteigt ciemiņus svētdienā, braukt uz veikalu pēc produktiem, kas nepieciešami jūsu kulinārijas “projektu” realizēšanai, varat būt droša — jūs piederat tā dēvētajam pavāres tipam. Raksturīgās īpašības Jūsu dzīve grozās ap ēdienu.

Parasti neviens cits, izņemot jūs, ar to mājās nenodarbojas. Jūs taču nevienu citu pie plīts nelaižat. Virtuve — tā ir jūsu karaliste. Ja pie jums apmetas vīramāte un saimnieko virtuvē, jūtat neizskaidrojamu nemieru (lai gan vajadzētu būt pateicīgai par palīdzību).

Vīrs vai draugs jums var atnest nepieciešamos produktus, taču bieži vien no šāda pakalpojuma labprātāk atsakāties. Jums pašai patīk klejot starp produktu plauktiem un izvēlēties vajadzīgo.

Īpaši patīk kulinārijas šovi un raidījumi televīzijā. Jūsu mierīgākais dienas laiks ir, kad darbojaties virtuvē. Tad izgaist sliktās domas un uzlabojas noskaņojums. Jūs priecē, kad jūsu ēdienus paslavē. Un esat neapmierināta, kad neviens par jūsu kulinārajām spējām nepasaka ne vārda. Dažreiz tādēļ jums sabojājas noskaņojums uz ilgu laiku.

Ko tas nozīmē
Bez šaubām, esat sabiedriska sieviete. Visi jūs mīl. Vispirms jūs no vērtē kā labu saimnieci, un jūs arī cenšaties šai tēlā iekļauties. Jūtaties laimīga, apkalpodama pie galda, kad ģimene vai ciemiņi ēd un slavē jūsu spējas.

Tomēr dvēseles dziļumos jums var būt bailes no vientulības. Tāpēc baidāties, ka jūsu gatavotais ēdiens var nepatikt. Savu dzīvi nevarat iedomāties bez ciemiņiem. Gatavodama citiem ēst, jūs it kā nodrošināt saikni ar pasauli.

Zemapziņā visu laiku kņudinās doma, ka gaļu un dārzeņus, kuri pašlaik ir jūsu rokās, tūlīt uzņems citu cilvēku ķermeņi. Jūs jau iepriekš it kā savienojaties ar viņu asinsriti. Vēlme valdīt virtuvē var vēstīt par to, ka jums neveicas sevi izteikt citās jomās.

Jums pietrūkst varas. “Pavāre” reti kad ir sieviete, kas kaut ko sasniegusi karjerā. Nereti tā ir kāda priekšnieka vai uzņēmēja sieva. Ja jūs nomoka seksuāla nepietiekamība, tas arī var būt iemesls, kāpēc tik azartiski nododaties tam, kas apmierina citāda veida fizioloģiskās vajadzības.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru