Piecas attiecību stadijas iepazīšanās periodā. Uzmini, ar ko viss beidzas laimīgā gadījumā!

Foto – Pixabay

Attiecību sākumā nevajag nekur skriet, iesaku cienīt sevi un nepārkāpt robežas. Attiecības varēs pilnvērtīgi augt, ja jums būs sapratne, kā tām veselīgi jāvirzās.

Parasti mēs vai nu par ātru tajās ieskrienam, vai arī ļoti ilgi domājam par attiecību noformulēšanu, slīgstot nenoteiktībā, spriež vēdiskais filozofs Uģis Kuģis.

VAIRĀK LASI UĢA KUĢA GRĀMATĀ “PĀRIS. VĪRIETIS UN SIEVIETE VĒDISKAJĀ PASAULES SKATĪJUMĀ”.

1. Pievilkšanās
Attiecībās viens otru vēro no attāluma, ievāc informāciju par otru.

2. Nenoteiktība
Jau izveidojas kontakts, un tiek saņemti aicinājumi uz pirmajiem randiņiem. Aplidošana.

Vīrietim var parādīties šaubas, ja viss notiek pārāk strauji un viņš sievieti ir viegli iekarojis.

Sievietei šajā posmā jāprot gaidīt un nepazemoties, skrienot pakaļ vīrietim, jo tas vīrieša pieķeršanos viņai stiprāku nepadarīs, tikai pazemos un laupīs cieņu vīrieša acīs.

3. Vēlme būt vienīgajam
Šaubas pārgājušas, un abi jūt iekšēju saikni, nevēloties, lai otrs tiktos ar vēl kādu.

4. Dvēseliska tuvība
Vīrietis un sieviete sāk viens otram uzticēties un atvērties, jau ir kopēja vīzija par nākotni un vārdos tiek izteikta vēlme būt kopā.

Pirms nopietniem lēmumiem iesaku aizbraukt kopējā ceļojumā, lai pārbaudītu viens otru. Var būt pirmais skūpsts vai pastaiga roku rokā, bet nekas vairāk. Kopā dzīvošana nav vēlama, jo tā neaizvedīs attiecības līdz kāzām.

5. Saderināšanās
Vīrietis ir bildinājis sievieti, vispirms saņemot ar vecāku atļauju. Sākas nopietnas attiecības, kur viens otram atklājas jau krietni vairāk un ir godīgi viens pret otru, izrunājot 14 jautājumus pirms kāzām, kas aprakstīti tālāk šajā grāmatā.

Šis sievietei ir svarīgs periods, jo viņa par to var stāstīt draudzenēm un rādīt saderināšanās gredzenu: viņa ir līgavas statusā.

6. Pārbaudes laiks
Šis ir periods, kad abi jau var mēģināt pāris dienas ar vecāku atļauju padzīvot kopā. Ļoti uzmanīgi jāizpēta otra dienas režīms un ikdienas paradumi — vai jūs varēsiet tos pieņemt?

Parasti šis posms ilgst sešus līdz 12 mēnešus, un pēc tam pāris jau svin kāzas. Vēdiskajā kultūrā cilvēki vispirms iemācās cienīt viens otru, tikai pēc tam iemīlas un mīl jau laulībā.

7. Kāzas
Intīmas attiecības ir vēlamas tikai pēc kāzām, lai izveidotos cieņa un pareiza sapratne par attiecībām.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Karma, kāzas un uzvārda maiņa. Kā tas ietekmē sievieti?

Ko vēsta līnijas pie tavas plaukstas? Tās stāsta par tavu pagātni, tagadni un nākotni!

Pievienot komentāru