Plašā meklēšanas operācijā Brankās atrasts pazudušais Aleksandrs; diemžēl noticis ļaunākais

facebook.com/bezvests.lv/

Pirms nedēļas Brankās, Ozolnieku novada Cenu pagastā, pazudušo Aleksandru izdevies atrast – diemžēl 18 gadus vecais puisis noslīcis dīķī, informē cilvēku meklēšanas organizācijā “Bezvests.lv”.

2. jūnijā brīvprātīgie rīkoja meklēšanas pasākumu Brankās, Cenu pagastā, Ozolnieku novadā. Meklēšanas pasākums sākās plkst. 10:00 no rīta un turpinājās līdz 13:15. Piedalījās 33 brīvprātīgie, tostarp pazudušā Aleksandra radinieki.

Divas brīvprātīgo grupas, 26 cilvēki Antona Šiško, Jevgenija Korsuņa un Oļega Pavlova vadībā pārmeklēja apkārtni un izstaigāja aizaugušu mežu. Pa to laiku Valdis Skultiņš nolaida laivu dīķī.

Bezvests.lv kinologi Ints Jurjāns, Inguna Ose, Gunārs Osis ar borderkoliju Džej-Džej un Lukasu, Alina Beļavska ar veimaraneri Valiju un Alda ar Safronu pārmeklēja ceļu malas un dīķu krastus.

Veimaraners Valijs uzreiz deva signālu, ka vienā no dīķiem varētu atrasties noslīkušais cilvēks. No laivas to pārbaudīja brīvprātigie – Romāns Kaškāns un Romāns Blušs ar speciālo aparatūru: zemūdens ultraskaņas kameru un sonoru.

Burtiski pirmās stundas laikā uz ekrāna parādījās objekts, kas atgādināja cilvēka ķermeni. Bezvests.lv vadītājs Aleksandrs Faminskis uzreiz izsauca polīcijas darbiniekus un glābējus VUGD, lai cilvēka ķermeni izceltu no ūdens.

2019. gada 2.jūnijā, plkst. 13:16 noslīkušā ķermenis tika izcelts no ūdens. Radinieki apstiprināja, ka tas ir Aleksandrs.

Bezvests.lv brīvprātīgie izsaka visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem.

Pievienot komentāru