Porziņģa vecmāmiņa par izvarošanas skandālu: sāp sirds par apvainojumu

Kadrs no video

Latvijas slavenākā basketbolista Kristapa Porziņģa vecmāmiņa izdevumā “Privātā Dzīve” atklāti izteikusies par apvainojumiem izvarošanā, kas ASV vērsti pret viņas talantīgo mazdēlu: “Sāp sirds par apvainojumu.”

Vecmāmiņai esot riebīgi dzirdēt visas tās lietas, ko Kristaps it kā esot sastrādājis. Pēc viņas vārdiem, tā ir nomelnošana un naudas izspiešana.

“Kristaps nevienam neko sliktu nav izdarījis. Es pirmo reizi redzu tādu zēnu – tik nopietnu,” uzsver Kristapa vecmāmiņa, piebilstot, ka nauda un slava mazdēlu nekādi nav ietekmējusi.

Ne pats Kristaps, ne dēls viņai neesot stāstījuši, ka tiek pieprasīta nauda. Viņa pieļauj – ģimene klusējusi, lai vecmāmiņu lieki nesatrauktu.

Kā jau vēstīts, 23 gadus veco basketbolistu apsūdz pirms nedaudz vairāk nekā gada notikušā izvarošanā, tomēr latvieša pārstāvji sievieti vaino naudas izspiešanā.

Plašākos komentāros neielaižas “Mavericks” īpašnieks Marks Kubans, kura komandu šobrīd pārstāv Kristaps. “The New York Post” raksta, ka komandas spēlētāji bijuši šokēti par izskanējušo informāciju, iepriekš neviens neko par to nav zinājis.

Pievienot komentāru