Šajos mēnešos dzimušajiem piemīt superspējas, atklāj astrologi

Foto – Pixabay

Dažām horoskopa zīmēm piemīt īpašas spējas analizēt apkārtējo pasauli un citu cilvēku rīcību, uzskata astrologi. Kuras tās ir?

Zivis

Vislabāk jūs protat iejusties cita cilvēka ādā un skatīties uz situāciju no viņa viedokļa. Tieši tāpēc jūs gandrīz nekad neatsakāt, esat mīlošs un gādīgs, ikvienam varat atrast attaisnojumu. Jūsu talants ir saprast citus.

Dvīņi

Astrologi domā, ka jūsu superspēks ir pārstrādāt negatīvās emocijas. Nē, jūs tās neignorējat, necenšaties novērst un “nepaslaukāt zem paklāja”. Jūs skatāties uz tām, analizējat, izlemjat, ko ar to varat darīt, darīt un iet tālāk. Malacis.

Vēzis

Pasaulē nav labāka klausītāja par zodiaka zīmi Vēzi. Jūs uzklausīsiet, atbalstat, dodat pareizo padomu, bet dažreiz, ja jūtat, ka vārdi būs lieki, atbalstiet neverbāli.

Lauva

Jūs esat īpaša zodiaka zīme, pateicoties savai prasmei uztvert apkārtējo noskaņojumu, jūs bez problēmām sakāt vajadzīgās lietas īstajā brīdī. Par to jūs tik augstu vērtē. Dažreiz šķiet, ka Lauvam pietiek ieiet mājā, lai atmosfēra uzreiz kļūtu gaišāka. Jūs nesat sev līdzi prieku.

Svari

Citu cilvēku jūtas un emocijas jūs tulkojat, interpretējot ne tikai vārdus, bet arī ķermeņa valodu. Jums piemīt unikāls novērošanas talants, jūs nevarat palikt vienaldzīgs, ja citu emocijas var sāpīgi iesist jums pašiem.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Eta Akvarīdu zvaigžņu lietus 6. un 7. maijā. Kā tas ietekmēs mūsu dzīvi?

Uzmanies! Piecas bīstamākās dienas MAIJĀ

Meklē partneri, kas neies pa kreisi? Izvēlies šajos mēnešos dzimušos!

Pievienot komentāru