Sapnī parādās bijušais puisis. Ko tas var nozīmēt?

Foto – Pixabay

Sapnis ar bijušo partneri no agras jaunības liecina par daudz brīvākām un mazāk sargājamām attiecībām. Tāds sapnis atgriež mūs laikā, kad pieaugušo dzīves atbildība vai laulība netraucēja spontānam romānam.

Tev nepieciešams saviļņojums, brīvība un dzīvīgums, kas trūkst tavās pašreizējās attiecībās.
Ja tavs bijušais puisis sapnī tevi ignorē vai aizvaino, tad tas vēsta par to, ka tev jāturpina sava dzīvē un jābeidz domāt par saviem bijušajiem.

Ja bijušais puisis dod padomus par tavām pašreizējām attiecībās, ieklausies tajos. Patiesībā tava zemapziņa runā ar tevi, lai tu neatkārtotu kļūdas, kuras pieļāvi ar bijušo puisi. Tavs bijušais puisis var atvainoties par savām kļūdām, bet tev ir jāsaprot, ko tu meklē.

Ja sapnī tu redzi bijušo puisi veikalā, tas runā par to, ka viņš atgriezies vecpuiša statusā un atrodas jaunas partneres meklējumos.

Ja bijušais partneris veic tev masāžu, tev nepieciešams mazināt savu aizsargsienu, kas izveidojās iepriekšējo attiecību rezultātā. Tu veido sev apkārt sienu, bet tev jāiemācas atkal uzticēties cilvēkiem.

Ja bijušais puisis dāvina tev mīksto rotaļlietu, tev nepieciešams partneris, kurš var tevi mierināt un par tevi parūpēties. Tāpat šāds sapnis var vēstīt par to, ka tavas bijušās attiecības bija nenobriedušas.

Ja sapnī redzi, ka bijušais puisi nokļuvis slimnīcā, tu vēl joprojām nespēj pārdzīvot šķiršanos. Ir palikuši neatrisināti jautājumi, kuri tevi arvien nomāc. Vienlaikus, ja sapnī bijušais izrakstās no slimnīcas, tas nozīmē, ka tu pilnībā esi palaidusi attiecības. Ja tu redzi bijušo ārsta kostīmā, tu esi samierinājusies ar attiecību beigām.

Sapnis par to, ka tu no esošajām attiecībām esi aizgājusi pie bijušajām, liecina, ka tava pašreizējā mīlestība nespēj salīdzināties ar bijušo partneri.

Ja sapnī redzi, ka tavs bijušais tevi nolaupa, tas liecina, ka viņš joprojām emocionāli tevi tur un viņam ir kāda psiholoģiska ietekme uz tevi.

Ja sapnī tu kopā ar bijušo puisi aprūpē slimu bērnu, tad tas nozīmē, ka ir kaut kas, kas jūs satur kopā. Iespējams ir kādas neatrisinātas lietas, kuras neapspriedāt. Iespējams sapnis vēsta par tavu pašreizējo situāciju, kad tu esi iestrēdzis kādā problēmā ar esošo partneri.

Pievienot komentāru