Sasniedziet jaunu orālās baudas līmeni!

Minets ar šampānieti vai gāzēto dzērienu

Mēs brīdinām jūs: dzirkstošajam vīnam ir jābūt kvalitatīvam un noteikti ne no apšaubāma ražotāja – tajā ir daudz alkohola, kas var kaitēt šādai maigai zonai. Ja pie rokas nav elitāra alkohola, gāzēts minerālūdens ir lieliska alternatīva. Paņemiet burbuļojošo dzērienu mutē, un dariet savu darbiņu.
Šajā gadījumā burbuļi kairina dzimumlocekļa galviņu – šīs ir jaunas sajūtas. Lai vēl vairāk uzlabotu vīrieša prieku, ņemiet atdzesētu un istabas temperatūras dzērienu – un pamainiet tos.

Minets ar tēju

Tas ir lielisks variants tām sievietēm, kurām nogurst žoklis no ilgstoša mineta. Siltā tēja paātrinās procesu, un partneris sasniegs kulmināciju daudzreiz ātrāk. Kad tēja atdziest līdz temperatūrai, kad to var dzert, paņemiet 1-2 malkus.

Ķeries pie lietas un, kad jūti, ka temperatūra mutē ir samazinājusies, iedzer vēl vienu malku. Tas būs aptuveni pēc minūtes. Šeit ir svarīgi vispirms iedzert karstu dzērienu, un tikai tad ķerties pie lietas. Tādā veidā neapdedzināsi vīrieša mantību.

Vienmēr attīsti savas prasmes un nekautrējieties par savām vēlmēm. Vīrieši mīl iniciatīvu šajā jautājumā. Pieticība gultā ir attiecību sabrukums. Pieej orālajam seksam ar entuziasmu. Jūs to varat izdarīt laiku pa laikam, bet, ja esat rotaļīga un neparedzama, jūsu mīļotais vīrietis katru reizi sagaidīs kā svētkus.

Neveiciet minetu neatraujoties: spēlējieties ar savu vīrieti, novietojiet viņu tā, lai viņš visu var apskatīt, izdomājiet pāris savas viltības: pēršanu, murrāšanu, izteicienus- viss ir apsveicams.

Izveicīgai sievietei tiek piedotas gan pārsālītas vakariņas, gan skrāpējumi uz mašīnas. Turklāt tas ir tik jauki – sniegt prieku savam partnerim.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru