Piektā diena
Brokastis: glāze dzeramā jogurta, 1 apelsīns.
Pusdienas: 1 gaļas kotlete, 100 g vārītu kartupeļu, tasīte tējas.
Vakariņas: 150 g apelsīnu (sezonas laikā – zemenes), 200 g jebkuru augļu, glāze ābolu sulas.
Sestā diena
Brokastis: glāze piena, 200 g griķu putras.
Pusdienas: 150 g vārītu kartupeļu, 150 g vārītas gaļas, 1 ābols, 1 apelsīns.
Vakariņas: 100 g rīsu, 200 g ar eļļu apslacītu salātu no kāpostiem, gurķiem un zaļās paprikas
Septītā diena
Brokastis: glāze piena, 150 g rīsu putras.
Pusdienas: 200 g vārītas vai ceptas zivs, 100 g vārītu kartupeļu, 1 ābols un 1 apelsīns, glāze apelsīnu sulas.
Vakariņas: viena maziņa karbonāde, salāti no jebkuriem svaigiem dārzeņiem, rupjmaizes šķēlīte, ābols, glāze ābolu sulas.
Piedāvātā ēdienkarte pieļauj arī nelielas izmaiņas, piemēram, nelielā gaļas gabaliņa vai vistas gaļas vietā var ēst pēc svara atbilstīgus gaļas vai zivs tefteļus. Zviedru dietologi iesaka šo diētu ievērot nevis vienu nedēļu, bet ilgāku laiku, jo tās izraisītais notievēšanas efekts nav ātrs, toties stabils.