Sievišķības horoskops: precīzākā sieviešu magnētisma definīcija pēc zodiaka zīmēm. Un kāda sieviete esi tu?

Visi vīrieši un pat daiļā dzimuma pārstāves zina, ka sievietei jābūt sievišķīgai. Ir tikai viena problēma – neviens nevar izskaidrot, kas ar to ir domāts. Sieviešu pievilcība joprojām ir noslēpums. Bet astrologi ir noskaidrojuši daudzus jautājumus: sievišķība – tā katrai ir citāda. Katrai zodiaka zīmei piemīt kaut kas savs īpašs.

Lūk, sievišķības horoskops. Bet atcerieties, ka katra sieviete ir individuāla, un horoskops tikai norāda uz kopīgām iezīmēm, kas apvieno vienas un tās pašas zīmes pārstāves.

Auns – Amazones

Sieviete-Auns ņem no dzīves visu. Viņa vispirms piespiež pie sienas un tikai tad skatās, kas tieši šoreiz nonācis zem karstās rokas. Bet viņas nav tikai mežones, bet arī ļoti impulsīvas mednieces un viltīgas sievietes. Viņa sasniedz mērķus, un tad kļūst par paimeitiņu. Vīriešiem viņa patīk par skaidrību it visā. Viņa skaidri informē partneri par viņas vēlmēm.

Vērsis- dieviete

Vērsim patīk, ka viņas dēļ upurējas. Viņai tas ir pat vajadzība. Viņa vienmēr iegūst to, ko viņa vēlas no dzīves, kas dažiem šķiet kaut kas nesaprotams. Viņas noskaņojumu nevar uzminēt. Tas arī viņā piesaista. Viņa, tāpat kā īsta dieviete, te ir ļauna, te laba. Viņa cilvēkam var radīt gan elli, gan paradīzi. Viss atkarīgs no nopelniem.

Dvīņi – nimfete

Ļoti romantiska un naiva persona. Viņa, šķiet, palikusi pusaudžu vecumā. Nē, viņa ir ļoti gudra, viņai ir ģimene, bērni. Bet viņai iekšienē visu dzīvi mīt dumpiniece, turklāt bezgalīgi mīlīga. Šī bērnišķīgā spontanitāte, kopā ar seksualitāti, vienkārši padara traku. Pat vecumdienās viņa uzvilks ādas jaciņu, dzers vīnu ar draudzenēm un iemīlēsies.

Vēzis – madonna

Vēzis ir sieviete-māte. Bet ne tā, kura katru dienu noslauka puņķus, bet gan tā, kura zina, kā patiesi mīlēt un rūpēties. Un robežas šīm rūpēm nav un nebūs: savus mīļos Vēzis aizsargās no visiem. Viņa vienmēr ir ļoti mierīga un smaidīga, kas vienkārši sagroza galvu vīriem. Starp citu, novērojumi liecina, ka šo sieviešu pavadoņi ir veiksmīgi un laimīgi.

Lauva-karaliene

Lauvu sievišķība ir patiesi karaliska, jo, kad viņa parādās, visas pārējās sievietes kādā brīdī pārtrauc eksistēt. Viņa vienmēr izturas majestātiski un prasmīgi izmanto savu cieņu. Tikai īsts karalis var būt Lauvas pavadonis. Pārējiem viņa var likties augstprātīga un auksta. Bet tā ir viņas rozīnīte. Ikviens vēlas to iekarot, bet tikai retais var to izdarīt.

Jaunava – gudriniece

Jaunava zina, kas ir patiesa gudrība: dzelzsbetona loģika, analītiskā domāšana, īstu spiegu novērošanas spējas un fenomenāla atmiņa. Viņa ir spēcīga un neatkarīga sieviete, kas nedzīvo ilūzijās.
Viņa ir pašpietiekama un ekonomiska, tāpēc vīrieši uzskata, ka viņa ir lieliska saimniece. Patiesībā Jaunavas merkantilisms šauj pāri svītrai. Bet viņa ir gudra, tāpēc viņa zina, kā to labi noslēpt un uzmanīgi izmanto savu pavadoni.

Svari- eņģelis

Tā tik ir meitene. Viņa ir ļoti maiga un trausla, bet jautra un komfortabla. Maiga un trausla radība, ko visi baidās aizskart un vēlas aizsargāt no ļaunās pasaules. Viņa daudz lasa un sapņo. Ļoti romantiska būtne, kas zina, kā patiesi apbrīnot un priecāties. Blakus šai sievietei vīrietis vienmēr jūtas stiprs.

Skorpions – sieviete-vampīrs

Šis ir reāls uzliesmojošs maisījums: liktenīgā sieviete, ragana un kārdinātāja. Skorpions veiksmīgi apvieno visas īpašības, kas parasti tiek attiecinātas uz sievietēm, nenošķirot pozitīvu un negatīvu.
Šī ir ļoti viltīga un slepena sieviete, ko jūs, iespējams, ienīdīsiet, bet jūs to nekad nevarēsiet aizmirst, un viņa vienmēr paliks jūsu atmiņās. Ļoti bieži viņa ir vientuļa, jo ne visi var izturēt šo raksturu, bet kaut kas Skorpionēs joprojām aizķer.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru