Sievišķības horoskops: precīzākā sieviešu magnētisma definīcija pēc zodiaka zīmēm. Un kāda sieviete esi tu?

Strēlnieks – kurtizānes

Strēlnieka sieviete ļoti prasmīgi izmanto savu sievišķību. Viņa ieslēdz visus savus brīnumus, kad viņai tas ir izdevīgi. Un tas notiek pietiekami reti. Viņa zina, kā būt sievietei, par kādu sapņo vīrietis. Tāda neaizsargāta un skaista, viņai nav iespējams paiet garām. Viņa var droši pārspēt gan Lauvas, gan Skorpionus. Viņai ir talanti visiem dzīves gadījumiem.

Mežāzis – mūza

Viņa ir dzejnieka un mākslinieka sapnis. Ieturēta, noslēpumaina un iedvesmojoša. Mežāžu sieviete ar vienu savu parādīšanos vien var likt vīrietim piepildīt viņas vislolotākās vēlmes. Bet tajā pašā laikā viņa var uzņemties dažus vīriešu pienākumus. Piemēram, finansiālos vai organizatoriskos, lai nekas netraucētu viņam radīt.

Ūdensvīrs – gudriniece

Ūdensvīru sieviete nekad nestāv uz vietas un ļoti bieži mainās gan ārēji, gan iekšēji. Viņa ir īsts skaistums, gudrība un sportiste. Ar viņu nekad nav garlaicīgi, kas vīriešiem ļoti patīk. Pavadonis nekad nevar saprast, vai viņa ir ar viņu vai nē. Viņa dod priekšroku dzīvot pilnīgi un neko sev neliedzot.

Zivis -aktrise

Cik gudri viņa prot spēlēt dažādas lomas! Tagad tu paskatījies uz viņu, un viņa pasmaida, bet pēc brīža var apēst jūs ar ļaunu skatienu. Bet viņa ne tikai zina, kā mainīties un pielāgoties apstākļiem, bet arī ātri iejūtas lomā un sāk dalīties vīrieša interesēs: viņš var uzreiz kļūt par zvejnieci, uzņēmēju un politiķi. Aktrise joprojām paliek tā pati.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru