Vai tiešām matu nogriešana var izmainīt likteni?

Nedēļas dienas.

Pareizi izvēlieties griešanas datumu. Katrai nedēļas dienai ir sava nozīme.

Pirmdiena ir vislabvēlīgākā diena. Tai piemīt liels spēks, palīdz novērst problēmas un nepatikšanas dzīvē. Nebaidieties matus krāsot tajā pašā dienā.

Ja izsīkst fiziskais spēks, jūs nevarat atrisināt svarīgu jautājumu – jūtieties brīvi pieteikties uz otrdienu. Jūs atbrīvosieties no garlaicības un monotonijas uz visiem laikiem.

Trešdien matu nogriešana ir izdevīga, ja vēlaties savā dzīvē ieviest ceļojumus un socializēšanos. Tas arī palīdzēs satikt jaunus draugus, atgrieziet vecos.

Ceturtdiena palīdzēs mainīt situāciju sabiedrībā. Tā nes labu veiksmi un labklājību.

Piektdiena jau sen tiek uzskatīta par sievietes skaistuma dienu. Ne tikai jūsu mati mainīsies, bet arī jūsu vispārējais izskats.

Sestdiena palīdzēs nostiprināt un uzlabot matus. Šajā dienā tiek norakstīti visi lāsti un grēki.

Svētdiena ir ideāla hroniskiem neveiksminiekiem. Ja tev visā veicas, labāk matus šajā dienā negriezt. Jūs varat “nogalināt” savu likteni un iegūt problēmas.

Neuztici griezumu nezināmai personai.

Jebkura svešinieka iejaukšanās jūsu dzīvē maina jūsu biolauku. Par savu frizieri izvēlieties dzīvespriecīgu un pārliecinošu speciālistu. Labāk, ja viņš ir tāda paša dzimuma kā jūs. Tas palīdzēs izvairīties no problēmām jūsu personīgajā dzīvē. Pieaudzis un pieredzējis meistars radikāli mainīs tavu dzīvi.

Vēlme mainīt izskatu nāk no iekšienes. Jūs neapzināti vēlaties atbrīvoties no nepatikšanām un negatīvisma? Izvēlies stilīgu frizūru un izbaudiet dzīvi!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS:  takprosto.cc

Pievienot komentāru