Vai zīdīt mazuli publiski ir pieņemami?

Atkailinātu krūšu demonstrēšana barošanas laikā var mulsināt apkārtējos, aizskart reliģiskās jūtas un pat atturēt no vēlmes kļūt par tēvu vai māti.

Nav grūti pamanīt, ka attieksme pret sabiedrisku barošanu cieši saskaras ar sievietes cīņu par tiesībām izrādīt savu ķermeni un aizstāvēt savas intereses. Sabiedrības aizliegums publiski izmantot krūtis to paredzētajiem mērķiem ir seksuālās objektivitātes rezultāts. Kaut arī zīdīšanas laikā nav nekāda seksuāla zemteksta.

Ņemot vērā māmiņu sašutumu par to, ka arvien vairāk ir iespējams uz ielas redzēt sievietes ar dekoltē no kakla līdz nabai, kuras nevienu nemulsina, mēs varam teikt tikai vienu: ikviens izvēlas sev pieļaujamo mēru. Jūs varat atļauties to pašu, ko neaudzināti cilvēki, vai mēģināt būt labi audzināta persona ar labām manierēm.

Vienkāršas pieklājības ievērošana ir civilizētas sabiedrības īpatnība. Tāpēc katram mums ir tiesības izvēlēties- barot mazuli publiski vai piesegties, lamāt māmiņu, kas veic tik svētu pienākumu, vai vienkārši novērsties un ļaut mazulim paēst!

Un kā jūs attiecaties pret bērnu barošanu sabiedriskās vietās?

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru