VIDEO: Avārijas Daugavpilī, Ikšķilē, Rīgā; cietuši 20 cilvēki

Kadrs no video

Vakar Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta 20 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

View this post on Instagram

Daugavpils,Kaunas iela.

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Trešdien 13 cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs – Kurzemē, bet pa diviem – Zemgalē un Latgalē. Divi no cietušajiem bija gājēji, bet pieci – velosipēdisti.

View this post on Instagram

Sadursme Stirnu un Lielvārdes krustojumā.

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus: pa trim – Latgalē un Rīgā un tās apkārtnē, bet vienu – Vidzemē. Rīgā aizturēts arī viens autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 225 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 73 autovadītāji, Vidzemē – 55, Zemgalē – 44, Kurzemē – 31, bet Latgalē – 22 autovadītāji.

View this post on Instagram

A6 šoseja, Ikšķilē avārija.

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Kopumā policija vakar noformējusi 514 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

COMMENTS

  • <cite class="fn">mr mark</cite>

    KĀ SAŅEMT ATBALSTA PALĪDZĪBU @ 2% PROCENTU LIKMJU

    Es neesmu pārliecināts par leģitīmā aizdevuma aizdevēja saņemšanu tiešsaistē. Bet, kad es vairs nespēju saskarties ar savu parādu, mans dēls bija slimnīcas gultā operācijai, kas ietver milzīgas naudas, un man arī vajadzēja naudu, lai refinansētu un iegūtu labu mājokli, tad man ir lai meklētu palīdzību no draugiem un kad vairs nebūtu cerības, es nolemšu doties tiešsaistē, lai meklētu aizdevumu, un es atradu MARK WILLIAMS FUNDS ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemēroju savu informāciju, kā norādīts. Septiņu dienu laikā pēc mana pieteikuma viņš piesaistīja manu aizdevuma summu bez slēptām maksām, un es varētu rūpēties par savu dēlu medicīniskiem rēķiniem, atjaunot savu īres rēķinu un atmaksāt savu parādu. Es konsultēšu katru aizdevuma meklētāju, lai sazinātos ar MARK WILLIAMS FUNDS ar ([email protected]).

Pievienot komentāru