VIDEO: Levita auto Bauskā “nomests” kā pagadās; pārkāpti satiksmes noteikumi

Foto – www.president.lv

Valsts prezidentam Egilam Levitam 12. oktobrī viesojoties Bauskā, viņa automašīna tikmēr bija nevērīgi novietota neatļautā vietā, sociālajā vietnē Facebook ziņo aculiecinieki.

“Šis nav stāsts par to, ka Viltvārdis būtu mašīnu nolicis krustojumā un kaut ko tur nedaudz pārkāpis. Ja viņš būtu tautas prezidents, vai kāds to vispār pieminētu.

Šis ir stāsts, ka Levitam visās lietās ir vieni noteikumi, bet tautai citi – pašizolācija, melošana, Levits ir pārkāpis arī Satversmē noteikto prezidenta zvērestu un tagad arī tāds sīkums – satiksmes noteikumi…

Šis ir stāsts, ka pašvaldības policijai pret Levitu ir vieni noteikumi, bet pret līdzcilvēkiem citi. Policistam balss sāka trīcēt, kad ieraudzīja Viltvārža auto nr.

Viņš ir parasts koalīcijas ieliktenis, aizejošās sistēmas pakalpiņš, kuram rūp tikai koalīcijas, ne tautas labklājība,” neapmierināts ar video redzēto, Facebook raksta Jānis Pļaviņš.

12. oktobrī Bauskas rātsnamā Valsts prezidents Egils Levits piedalījās apļa diskusijā “Jaunietis. Valstsgriba. Demokrātija”, lai ar jauniešiem apspriestos par viņu lomu demokrātijas procesos un redzējumu par Latvijas nākotni.

Levits arī šodien viesojās Bauskas 2. vidusskolā un diskutēja ar vidusskolēniem par politikas būtību un to, kā tā var uzlabot valsts jautājumus un veicināt sabiedrības kopējo labumu.

Pievienot komentāru