Vienkāršs kokteilis slaidākam augumam un labākai pašsajūtai

Ja vēlies šķirties no dažiem liekiem kilogramiem, acis pašas uzmeklē dažādu brīnumlīdzekļu reklāmas, bet ļoti bieži no tām nav nekāda labuma.

Galvenais notievēšanas princips ir un paliek nemainīgs: “Ēd veselīgāk un sporto!” Tie ir divi patiešām brīnumaini diētas līdzekļi, kas gan ne vienmēr šķiet tik viegli izmantojami. Kas traucē? Nu, protams, vecais, labais slinkumiņš!

Ja esi sākusi īstenot divus galvenos principus, vielmaiņai var palīdzēt, iekļaujot ēdienkartē dažādus produktus, kas to ievērojami veicina. Tādi ir kanēlis, citrons un medus. Palīdzēs ne tikai notievēt, bet arī stiprinās imunitāti, tāpēc ļoti ieteicams aukstajā sezonā ir šāds rīta kokteilis.

Sastāvdaļas
Ēdamkarote medus
Puscitrona sula
Tējkarote kanēļa
Glāze karsta ūdens

Pagatavošana
Tukšā glāzē ieliec medu un citrona sulu, pievieno kanēli un samaisi.

Kad visas sastāvdaļas labi sajaukušās, pielej ūdeni un samaisi.

Vislabāk dzert no rīta tukšā dūšā – vari uzskatīt šo dzērienu par agrām brokastīm.

Citrona sula un ūdens palīdz atbrīvoties no taukiem un samazināt svaru. Citronā ir pektīnšķiedras, kas mazina izsalkuma sajūtu.

Pektīns arī normalize gremošanu, padarot lēnāku cukura uzsūkšanos pēc maltītes.

Medus ir lielisks saldinātājs, tas notur vienmērīgu cukura līmeni un ir labs palīgs vielmaiņas veicināšanā, pateicoties tajā esošajiem vitamīniem un minerālvielām.

Savukārt kanēlis satur aldehīdu, kas palīdz sadedzināt kalorijas. Mičiganas Universitātes zinātnieki atklājuši, ka kanēlis paātrina vielmaiņu un veicina tauku dedzināšanas sākšanos.

Pievienot komentāru