“X Faktorā” uzvaras laurus plūc Kattie. Kāpēc daudzi nepiekrīt šādam lēmumam?

Kadrs no video

Ar fantastisku fināla koncertu noslēgusies šova ”X Faktors” otrā sezona. Par otrās sezonas uzvarētāju oficiāli pasludināta Kattie, otro vietu nopelnīja ”Baritoni”, bet trešajā vietā palika ”Radio trio”.

Lai cīnītos par uzvaru, finālā uz skatuves kāpa soliste Kattie un grupas ”Baritoni” un ”Radio trio”. Pirmajā kārtā katrs izpildīja pa duetam kopā ar Latvijā jau atzītiem māksliniekiem un vienu solo gabalu.Šovu ar dziesmu simboliski atklāja ceturtās vietas ieguvējs Didzis Melderis, kuram pievienojās pārējie dalībnieki.

Šovā trešo vietu ieguva ”Radio trio”, un superfinālā par uzvaru sacentās Kattie un ”Baritoni”.

Kattie kā savu superfināla gabalu bija izvēlējusies Šenaijas Tveinas ”From this moment”, bet Baritoni ”Sound Poets” ”Kalniem pāri”.

”Kattie, tu tiešām izskaties pēc uzvarētājas,” viedokli neslēpa Reinis Sējāns. Taču, kad uz skatuves kāpa ”Baritoni”, žūrija atzinās, ka nu vairs nav tik pārliecināti – puiši ar superfināla dziesmu bija parādījuši sevi atkal no jaunas puses.

Galu galā, saskaitot balsojumu, tika paziņots, ka otrajā sezonā uzvar Kattie, lai daudzi skatītāji komentāros sociālajos tīklos pauda neapmierinātību – viņiem “Baritoni” patika labāk. Kā domā tu? Ieraksti komentāros!

Visu numuru, kas tika izpildīti lielajā finālā, video ierakstus meklē un baudi atkārtoti Skaties.lv jau pirmdien, 17. decembrī!

Pievienot komentāru