15 negaidītas lietas, par kurām līksmo teju ikkatrs vīrietis!

Brilles

Iespējams, ka skolas laikos jūs bieži aizvainoja, saucot par ”botāniķi” vai ”četracaino”. Pāridarījumu atlīdzība gaida jūs pieaugušo dzīvē!

Aiz stikliem sieviete izskatās viegli ievainojama un neaizsargāta. No otras puses – neatkarīga un pašpārliecināta. Gan tas, gan tas uzmodina vīriešu fantāziju.

Iesauļojumi no peldkostīma

Tie vēl vairāk atšķir jūs no vienādām skaistulēm uz žurnālu vākiem. Bet vīrieši tieši to arī novērtē. Vārdu sakot, baltās ķermeņa daļas uz iesauļoto daļu fona izskatās vēl plikāki… Īsumā, ar prātu nesapratīsi.

Garie svārki

Viss skaidrs – zem tiem slēpjas noslēpums. Šeit ir noderīgi atcerēties mammu un vecmammu, kuras kopš bērnības mācīja, kā nevajag izrādīt visu un uzreiz.

Lidojošais gaisīgs audums un svārki līdz zemei ir jūsu viss. Vīriešiem liekās, ka zem tiem slēpjas kaut kas patiesi neizprotams un negaidīts, pat ja iepriekš jau redzējuši jūs mini – svārkos.

Kailas pēdas

Tālajos laikos, kad par mūsdienu atklātību neviens pat nebija sapņojis, atkailinātas kājas bija kā mājiens uz kailu ķermeni. Lūk, sievietei nav garo zeķu. Un arī mūsdienu vīrieši domā tāpat.

Un tagad atzīstaties: vai pārbaudīsiet uz sava mīļotā šis 15 lietas?

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru