7 pazīmes tam, ka tev piemīt slēpts nezūdošs spēks. Iespējams, tu esi pieaudzis indigo!

Dabiskums

Indigo ir tuvi visam, kas saistīts ar dabu. Augi, dzīvnieki, putni – viss atrod savu atspulgu viņu dvēselē. Indigo dziļi izjūt dabu un piesaista sev jaunu spēku un iedvesmu tālākiem sasniegumiem.

Vērtību skala

Indigo priekšroku reizēm dod diezgan negaidītām lietām. Vispārcilvēciskās vērtības viņiem ir nesaprotamas un svešas. Viss ātri bojājošos un materiālo viņi nicina, to lietojot tikai nepieciešamības spiesti, bet nekad neveido no tā kultu.

Garīgums

Tieksme pēc pārdabiskā indigo izpaužas no agras bērnības. Viņu dzīvēs ir neizskaidrojamas sakritības, notikumi, ko var izskaidrot tikai ar likteņa kaprīzēm un pēkšņām pārmaiņām, kas notiek diezgan negaidīti. Indigo klātbūtnē var būt traucējumi sadzīves tehnikas un elektronisko iekārtu darbībā.

Mērķtiecīgums

Indigo jau liktenī ir ielikts augstāks, svarīgāks mērķis. Noteiktu apstākļu dēļ, piemēram, sabiedrības spiediens, viņi nevar dzirdēt vai sajust savu iekšējo balsi, bet galu galā viņi noteikti sasniedz vēlamo rezultātu.

Jūs varat ticēt indigo esamībai, varat arī neticēt. Tā ir jūsu personīgā lieta. Bet noliegt cilvēku ar īpašām spējām esamību būtu muļķīgi. Viņi ir, viņi ir starp mums. Skaties uzmanīgi un klausies. Varbūt arī tu piederi pie viņiem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru