Austrumu horoskops. Vērša zīme sāks mainīt mūsu dzīvi jau no 17. decembra

Ilustrācija – Pixabay

Laiks ir plūstošs. Tāpat kā enerģija. Tāpēc diez vai var runāt par to vienīgo brīdi, kurā kā pēc klikšķa jaunā gada enerģija sāk plūst pilnā sparā. Tas notiek pakāpeniski. Bet daži atskaites punkti, protams, ir.

Jaunie vēji pūš no 2020. gada 17. decembra. Tas ir laiks, kad lejupejošais enerģijas vilnis pārvēršas par jaņ enerģijas augšupejošo vilni.

Viļņa maiņas datums tiek aprēķināts ar ķīniešu laika mērīšanas tehniku. No šī brīža jaunā gada enerģijas iedzimst laikā un apkārtējā telpā, pakāpeniski sāk augt un uzņemt spēku.

Līdz ar to decembra beigās jau var uzmanīgi ieklausīties un pievērsties tam, kas notiek apkārt. Cilvēki ar smalku noskaņojumu agrāk sajutīs jaunā laika elpu un pakāpenisku kopīgas dramaturģijas maiņu.

Nākamais posms – 2021. gada janvāris. Tas ir Čou vai Vērša zemes zars. Bet 2021. gads – Vērša gads. Tāpēc jau janvārī zemes zars izpaudīsies pilnā spēkā, negaidot gada sākumu ķīniešu kalendāros. Un mēs varam skaidri izjust Čou iniciēto zemes ietekmi savā dzīvē.

Vissvarīgākā robeža – 2021. gada 3. februāris. Tas ir pavasara sākums un jauna gada sākums ķīniešu saules kalendārā.

Šajā laikā daba sāk atmosties un sagaida visinertāko un lēnāko zemes līmeņa enerģiju. Un tas ir ļoti svarīgs brīdis visiem ķīniešu metafizikas praktiķiem.

Tā kā šajā laikposmā no 3. līdz 5. februārim notiek kardināla enerģijas pārmaiņa un netaustāmo zemes enerģijas spēku pārvietošanās, to ņem vērā tādās praksēs kā fenšui.

Oficiālais ķīniešu jaunais gads ir plūstošs. Tās iestāsies vēlāk, jo ķīnieši to svin pēc Mēness kalendāra, un tā sākums ir otrais Jaunmēness pēc ziemas saulgriežu dienas. Šogad tas ir 2021. gada 12. februāris.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Horoskops sievietēm 2021. gadam. Dāmas, ko jums sola zvaigznes?

Mīlestība un attiecības 2021. gadā. Kuru gaida satikšanās, kuru – šķiršanās?

Numeroloģiskais horoskops 2021. gadam. Kurās jomās gaida veiksme?

Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Pievienot komentāru