Burve skaidro, kāpēc nedrīkst sūdzēties par dzīvi!

Ieskatieties savām bailēm acīs

Mēdz teikt, ka labākais veids, kā atbrīvoties no bailēm, ir ieskatīties tām acīs. Mana draudzene piedāvāja ārkārtēju veidu, kā atbrīvoties no bailēm pazaudēt maku. Viņa iemeta savu maku no tilta upē. Viņa saka, ka tas viņai ļoti palīdzējis. Neskatoties uz to, ka vēlāk bija nepieciešams atjaunot bankas kartes, viņa uz visiem laikiem atbrīvojās no bailēm pazaudēt savu maku.

Dariet visu pretēji

Jūs varat noorganizēt “dienu pretēji”: izejiet uz ielas sev netipiskā apģērbā, dodieties uz darbu citā veidā, jūs pat varat izmantot kreiso roku kā vadošo, ja esat labrocis. “Ačgārnā diena palīdz veidot jaunus nervu savienojumus un ļauj paskatīties uz dzīvi ar jaunu skatienu.”

Izaicini sevi

Lai satricinātu sevi, dažreiz ir nepieciešams grūdiens, impulss. Par to var kļūt jebkas – došanās braucienā, maratona skriešana, 50 jaunu cilvēku satikšana dienā, iemācīties spēlēt bungas, nopirkt motociklu. Parasti tam vajadzētu būt kaut kādai lietai, kas jūs aizvedīs no rutīnas, liks aizmirst par pašreizējām grūtībām un palīdzēs koncentrēties uz mērķi.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru