Burve skaidro, kāpēc nedrīkst sūdzēties par dzīvi!

Sarīko sev informācijas detoksu

Vidēji pieaugušais cilvēks sociālajos tīklos katru dienu tērē no 1,5 līdz 4 stundām! Iedomājieties, ko var izdarīt šajā laikā? Lai uzrakstītu vidēju 120 lappušu grāmatu, var paiet 120 stundas (1 stunda uz lapu). Ja, teiksim, jūs sociālajos tīklos pavadāt 2 stundas dienā, tad vienu grāmatu jūs varētu uzrakstīt 2 mēnešos. Un vienā gadā jūs varētu uzrakstīt (vai izlasīt) 6 grāmatas. Padomājiet par to savās izklaidēs!

Noskaidro teritoriju

Vienā no maniem projektiem ir uzdevums – noskaidrot teritoriju. Tas nozīmē, ka delikāti jārunā ar personu, ar kuru jums ir sava veida neatrisinātas attiecības. Lai to izdarītu, ir īpaša metode, kuras nozīme ir vienkārša darbība: godīgi pastāstiet personai, kā jūs jūtaties. Spriedze atņem milzīgu enerģijas daudzumu un neļauj virzīties uz priekšu.

Tiec galā ar toksisko vidi

Ir toksiski cilvēki, kuri burtiski izsūc no mums visu vitalitāti. Kā atpazīt toksisku cilvēku? Viņš pastāvīgi skandina, sūdzas par dzīvi un ilgu laiku tikai runā, bet neko nedara, lai kas mainītos. No šādiem cilvēkiem jums ir jātiek vaļā! Un jo ātrāk, jo labāk.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru