Dienas horoskops 03.11.2017.

Auns

Šodien vari pārdomāt to, kā nopelnāt dzīvošanai, iespējams, radīsies vēlme izmēģināt kaut ko jaunu. Neveidojiet izmaiņas tikai tāpat vien, labāk padomājiet par to, kas ļaus jums būt uzticamam sev un izteikt savu individualitāti, vienlaikus nodrošinot jums materiāli drošu līmeni.

Vērsis 

Ja jūs apsverat padziļināt saistības savās attiecībās, šodien ir laba diena to izdarīt. Kaut arī viss var nedaudz plūst, izaicinājumi stiprinās saikni starp jums un palīdzēs jums justies drošāk. Apsveriet savus nākotnes centienus un dzīves veidu, kuru vēlaties veidot, un to, kas jums būs jādara, lai to paveiktu.

Dvīņi

Šodien daudziem ir emocionāla enerģija, kas jums var nebūt pilnībā pa prātam. Nepieciešams kādu laiku atkāpties un sazināties ar savu dziļāko prātu, ne tikai ar intelektu, bet arī ar savu intuīciju un emocijām. Tām ir informācija arī jums, un jūs varat daudz uzzināt no šiem citiem veidiem, kā uztvert pasauli.

Vēzis

Kopumā jūs, iespējams, šodien jutīsies pozitīvi, pavadot laiku kopā ar labiem draugiem un cilvēkiem, kas jums patīk. Iespējams, ka jums ir draugi, kas ir tuvu ģimenei, tāpēc šodien viņu kompānijā varat pavadīt laiku un atjaunot saikni starp jums. Šī ir laba diena materiālajai drošībai un mājīgām ērtībām.

Lauva 

Jūsu karjera šodien tiek uzsvērta, taču, iespējams, jūs neesat tik pārliecināts, kā parasti, par jūsu izvēlēto aicinājumu. Šī ir diena, kad iet pa plūsmu un sekot jūsu intuīcijai, pat ja neesat pilnīgi pārliecināts, kur tā tevi ved. Vienu reizi atslābiniet savu kontroli un ļaujiet Visumam jūs vadīt!

Jaunavas

Šodien jūs varat paplašināt savu redzesloku, mācīties kaut ko jaunu vai varbūt ceļot. Lai kur arī diena jūs vestu, ļaujiet saviem pārliecinošajiem prakses pamatiem un piemērotajām zināšanām jūs vadīt. Jūs atradīsit nozīmi tajā, kas ir jūtams, tāpēc mācieties no ķermeņa gudrības, gan jūsu ķermeņa, gan planētas, kurā mēs dzīvojam. Diena, kas tiešām jūt zemi zem kājām!

Svari

Planētas ir pielāgotas jūsu vajadzībām, kas saistītas ar šodienu, un jūs varat izmantot savu enerģiju, lai attīstītu un stiprinātu jūsu intīmas attiecības. Ja ir kādi jautājumi saistībā ar drošību, kam jāvelta jūsu uzmanība, šodien ir diena, kad tie tiek aktualizēti. Atcerieties, ka drošība mēdz būt ne tikai materiāla, bet arī emocionāla.

Skorpions

Šī ir pozitīva diena attiecībām, un jums var būt tendence atvērties vairāk nekā parasti. Iesaistieties nevis padziļinātās sarunās par jūsu jūtām vai daudzām emocionālām drāmām, bet atrodiet kādu laiku vienkāršiem priekiem, kas kopīgi ar jūsu partneri. Laba maltīte vai pastaigas pa mežu var stiprināt jūsu attiecības tāpat, kā savu iekšējo patiesību atklāšana.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru