Dienas horoskops 03.11.2017.

Strēlnieks

Tavā ceļā var gadīties veiksme, varbūt caur tiem, kas jums ir vistuvākie vai jūsu darbā. Katrā ziņā neignorējiet rutīnu un ikdienu, jo tajā var būt vairāk dāvanu nekā jūs domājat. Šī ir laba diena, lai veiktu konkrētus pasākumus, lai padarītu jūsu sapņus par realitāti, kā arī uzklausītu ķermeņa gudrību, kā arī prātu.

Mežāzis

Šodien gaisā var virmot romantika, un jūs varat satikt kādu, ar ko jutīsieties ērti. Ļaujiet savām izjūtām attīstīties lēnām, jo ​​tās var būt ilgstošas, kā arī radīt drošības sajūtu un romantisku laimi. Šī ir arī laba diena, lai radītu kaut ko ar savām rokām vai praktizētu amatniecību.

Ūdensvīrs

Jūs, iespējams, veiksiet izmaiņas tajā vietā, kur jūs šodien dzīvojat, iespējams, ka jūs meklējat jaunas vai aizraujošākas vietas, kur iesakņoties. Šī ir laba diena māju pārvietošanai un savienojuma izveidei ar jaunu vietu, bet pārliecinieties, vai atrodat kaut ko, kur varat justies ērti, kā arī iegūt daudz garīgās stimulācijas.

Zivis

Šodien ir laba diena, lai dalītos savā garīgajā, radošajā vai dziedinošajā praksē ar citiem. Jūs varat mācīt vai mācīties kopā. Pievērsiet uzmanību intuīcijas un intelekta mācībām. Iespējams, ka jūs jau esat iepazinies ar mazo, joprojām iekšējo balsi, kas jūs vada, neatkarīgi no tā, vai jūs uzskatāt, ka tā ir daļa no augstākā sevis vai kaut kas ārpus sevis.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru