Dienas horoskops 06.12.2017.

Auns

Auns tērēs šo dienu diezgan savtīgi. Tā vietā, lai palīdzētu savam kolēģim, jūs atrisināsiet dažus nelielus jautājumus, kas saistīti ar automašīnas uzlabošanu vai rūpēm par jūsu izskatu. Mājās jūs atteiksieties atbalstīt kādu no jūsu ģimenes locekļiem, kuri vienkārši centīsies pārvērst māju mājīgākā un elegantā vietā. Jūsu mīļie un tuvie piedos jums egoismu, jo neviens no viņiem nevar pretoties jūsu mirdzošajam smaidam.

Vērsis 

Vēršiem nevajadzētu paļauties uz kolēģu palīdzību darbā. Pat tie kolēģi, kurus jūs esat izglābuši iepriekš no viņu nepatikšanām, nebūs tik labvēlīgi pret jums. Neņem pārāk pie sirds viņu uzvedību, jo uz darbinieku skaita samazināšanas fona katrs no viņiem būs iegremdējies drūmās domās par savu nākotni (viņi centīsies izdomāt veidus, kā glābt sevi). Jums arī vajadzētu sākt domāt par to un mēģināt sasniegt kādu ietekmīgu radinieku, kas tev var palīdzēt.

Dvīņi

Šodien kādu idealizēsi. Iespējams, ka šī idealizētā persona būs jūsu jaunais partneris (persona, kuras uzmanību jūs meklējāt diezgan ilgu laiku). Jūs skatīsieties uz viņu caur jūsu kaislīgās mīlestības prizmu, un šīs rozā brilles neļaus jums redzēt jūsu mīļotā patiesos nopietnos trūkumus. Jūs piedosiet šim cilvēkam visu – nežēlību, egoismu un nepietiekamu interesi par savu ienākumu līmeni.

Vēzis

Vēži jebkurā sarunā pārvērtīsies par visburvīgākajiem kompanjoniem. Šo dienu tu pavadīsi ar smaidu sejā, un jūs gribēsiet izteikt komplimentus burtiski visiem. Kamēr jūs esat tik optimistisks un tik jauks, jūs piesaistīsiet kāda sava kolēģa interesi. Bet tas nebūs nekas personisks, bet drīzāk biznesa intereses. Kā izrādās, šī persona plāno uzsākt personisku biznesu, un viņam būs nepieciešams PR vadītājs- tikpat skaists kā jūs.

Lauva 

Šodien pārspīlēsi savu emocionālo nedrošību. Šī būs fundamentāli nepareiza pieeja, un tā vietā, lai cīnītos ar savām nepilnībām, jūs darīsiet visu, lai tās padarītu lielākas. Pats vien būsi vainīgs, ja neizdosies aizsūtīt kādu svarīgu ziņojumu vai aizmirsīsiet dažus vārdus, runājot publiski. No visa iepriekš minētā var izvairīties, ja nodarbosies ar pašmācību, kas var palielināt jūsu pašcieņu.

Jaunava 

Šodien Jaunava var baudīt lielus panākumus finanšu nozarē. Jūs varat ātri palielināt savus ierastos ienākumus, pateicoties laimīgai sakritībai. Tas padarīs jūs neticami laimīgu, un jūs nolemsiet pienācīgi nosvinēt tik priecīgu notikumu. Jūs varat atļauties pat visdārgāko restorānu savā pilsētā. Tomēr jūs varat ātri iztērēt naudu ar tādu neuzmanīgu attieksmi pret to.

Svari

Spēsi novērst ilgstošu konfliktu ģimenē. Aizmirsīsi lepnību un spersi pirmo soli samierināšanās ceļā ar personu, kas agrāk ir jūs ļoti aizvainojusi. Viņam būs prieks, ka jūs nolēmāt aizmirst par šo nepatīkamo incidentu, un jūsu attiecības atsāksies, it kā nekas nekad nebūtu noticis. Šis fakts būs prieks visiem tuviem jūsu ģimenes locekļiem, un viens no viņiem pat piedāvās organizēt nelielu svētku svinēšanu par godu tik svarīgam notikumam.

Skorpions

Šodien būs jāuzņemas papildu pienākumi darbā. Jūs būsiet drosmīgi cerējuši, ka, aizstājot kolēģi, kas pagaidām nav darbā, jūs pierādīsiet savai vadībai, ka jums pienākas viņa amats. Tomēr, šis vērienīgais plāns pats sevi neattaisnos. Vadība patiešām novērtēs jūsu darba potenciālu, vienlaikus skaidri norādot, ka jūsu pārsūtīšana uz jaunu pozīciju nenotiks.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru