Dienas horoskops 06.12.2017.

Strēlnieks

Šodien būsi nepamatoti optimistisks. Darba laikā jums pilnībā neizdosies veikt savu darbu, dodot priekšroku kaut kam vieglākam un interesantākam (piemēram, interneta korespondencei). Kad darba diena būs beigusies, jūs pēkšņi atcerēsieties svarīgo uzdevumu, kas saņemts no augstākās vadības. Lai pabeigtu šo uzdevumu, jums būs jāatceļ savi vakara plāni.

Mežāzis

Mežāzis iesaistīsies pašizglītībā. Pēc darba jūs apmeklēsiet kursus, kas veltīti personīgai attīstībai, vai arī kļūsiet par dalībnieku tīmekļa seminārā. Jebkurā gadījumā tas dos jums lielu labumu, un jūs nolemsiet atkārtoti izdarīt šādu pasākumu tuvākajās dienās. Turklāt jūs centīsities pārliecināt savus mīļos, ka šī darbība būs ļoti noderīga. Diemžēl jūsu partneris ignorēs šos vārdus, uzskatot to par lieku laika tērēšanu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu izvairīties no pārmērīgi intensīvas intelektuālas darbības. Jums labāk ir iesaistīties fiziskās aktivitātēs. Ja jūsu ģimene gatavojas piedalīties sporta spēlēs, ir visas iespējas, ka jūs kļūsiet par uzvarētājiem. Diena būs bagāta pasākumiem, un būs noderīgi izmantot masāžu vai jebkuru citu relaksācijas paņēmienu, lai atbrīvotos no noguruma.

Zivis

Šodien būsi neapmierināts ar savas ģimenes finanšu situāciju. Jūs sapratīsiet, ka jums nebūs pietiekami daudz naudas, lai nosvinētu Jauno gadu tā, kā jūs to vēlētos. Jums būs tikai viena izejas opcija: ieslēgt taupīšanas režīmu. Jūsu ģimene atbalstīs šo ideju, taču viņiem un jums būs pilnīgi atšķirīgi jēdzieni par “taupīšanu”. Rezultātā jūs galu galā ietaupīsiet tikai tās lietas, kas netraucē komfortablai dzīvei, pie kādas jūs esat pieraduši.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru