Dienas horoskops 07.12.2017.

Auns

Šodien Auns “izdzīvos” pasaku par Pelnrušķīti. Jūs rūpīgi izpildīsiet ļoti laikietilpīgu projektu, nezaudējot cerību, ka drīz parādīsies labā feja, un jūs iepazīstinās ar “ķirbja karieti” (ne tikai, lai pārvietotos, bet arī ļoti prestižai pozīcijai, kas liks jums justies kā princim vai princesei). Brīnumi nenotiks, bet jūsu vadība pamanīs jūsu darbu. Pastāv iespēja, ka nedaudz vēlāk tavs sapnis par prestižu pozīcijas iegūšanu tomēr piepildīsies.

Vērsis 

Jums nevajadzētu būt pārāk atvērtam par jūsu personīgajām vēlmēm. Jūsu aizkustinošā atzīšanās mīlestībā netiks novērtēta no tā cilvēka puses, kurai tā tika adresēta. Šodien viņa prātu nodarbinās tikai viņš pats un viņa “profesionālās” rūpes. Sāciet svarīgu sarunu atbilstošākā laikā. Tikmēr jūs varat pabeigt dažus citus svarīgus projektus.

Dvīņi

Šajā dienā varēsiet izpildīt jebkuru uzsākto projektu. Jūs varat visu viegli paveikt bez līdzīgi domājošu cilvēku palīdzības, jo jūsu enerģijas potenciāls būs ļoti augsts. Vakarā noguris no aizņemtas dienas, pārslēdziet uzmanību uz virkni patīkamu un vēl noderīgu darbību. Labākais scenārijs jaukai relaksācijai ir treniņš sporta zālē vai aktīvas nodarbes mājās.

Vēzis

Šodien jums būs milzīgi panākumi biznesa sarunās. Jūsu partnerus aizrauj gan jūsu profesionalitāte, gan jūsu harizma. Iegūstot panākumu vilni, jūs izlemsiet aktīvi iesaistīties personīgās dzīves veidošanā vēlāk vakarā, un aizkustinoši atzīsieties mīlestībā, kas jūsu mīļoto patiešām pārsteigs. Tomēr šī persona lūgs kādu laiku, lai izšķirtos ar savu pašreizējo partneri.

Lauva 

Šodien veltiet sevi tam, lai savu darba vietu padarītu mazliet ērtāku. Pievērsiet uzmanību šai aktivitātei, jo jūsu darba produktivitāte palielināsies vairākas reizes, ja jūs jutīsieties ērti. Pēc darba jums vajadzētu parūpēties par sevi un novērst dažas nelielas nepilnības jūsu izskatā, uzticot šo jautājumu profesionāļiem.

Jaunava

Šodien tevi ļoti aizkaitinās saziņa ar kādu glumu cilvēku. Vispirms viņš sekos jums sociālajos tīklos, bet nedaudz vēlāk viņš varēs piekļūt jūsu fiziskajai adresei un “lūgt” personīgu apmeklējumu. Mēģinot atbrīvoties no šī uzmācīgā drauga (draudzenes), uz laiku aizmirsti par etiķetes noteikumiem. Šī persona vienkārši nesaprot delikātu pieeju, kas nozīmē, ka jums ir jābūt rupjam attieksmē pret viņu.

Svari

Kļūsiet par pastāvīgo klientu kādam modernam uzņēmumam. Šeit jūs atradīsiet daudz jaunu draugu, bet visi no viņiem būs kaut kā patētiski. Jautājiet sev – ko jūs vēlaties iegūt no saziņas ar šāda veida cilvēkiem? Ja jūsu mērķis ir paaugstināt savu sociālo statusu un atrast labu atbalstu viņu vārdā, ņemiet vērā, ka šis mērķis netiks sasniegts, un jūs nevarat atrast nekādus patronus starp šiem cilvēkiem.

Skorpions

Šajā dienā veiksmīgi savlaicīgi novērsīsiet vienu no saviem spēcīgākajiem emocionālajiem aicinājumiem (kas varēja izraisīt milzīgas nepatīkamas sekas). Jūs nomierināsieties un atrisināsiet konflikta situāciju miermīlīgā veidā. Lai gan šāda veida izšķirtspēja liks jums justies neērti. Jūs jutīsieties, ka esat sevi nodevis, aizmirstot lepnību un pašcieņu. Tas varētu izraisīt kādu nepārtrauktu iekšēju emocionālu konfliktu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru