Dienas horoskops 07.12.2017.

Strēlnieks

Atklāsi kāda svešinieka noslēpumu. Jūs viņam solīsiet, ka jūs saglabāsiet šo noslēpumu un ka neviens par to nekad nedzirdēs. Jūs turēsiet savu vārdu, bet jums būs ļoti grūti to izdarīt. Tavā dzīvē būs jauns likums: nekad nebāzt degunu citu cilvēku lietās, neuzdot spēcīgus jautājumus un parasti mēģiniet aprobežoties ar sarunām tikai par neitrālām tēmām.

Mežāzis

Šodien varēsi ievērojami uzlabot savu profesionālo reputāciju. Lai nepalaistu garām šo iespēju, nebaidieties uzņemties ļoti sarežģītu un laikietilpīgu projektu, kas palīdzēs demonstrēt visu, ko jūs spējat. Neizvairieties no uzņēmējdarbības un mēģiniet strādāt uzmanīgāk. Sekojot šiem padomiem jūs noteikti atvērsiet durvis izcilai profesionālai nākotnei.

Ūdensvīrs

Šajā dienā jums vajadzētu attālināties no ārējām problēmām un koncentrēties uz visu, kas notiek jūsu domu dziļumā. Jūs varēsiet virzīties uz priekšu tikai tad, kad šīs problēmas būs pilnībā novērstas. Jūsu dzīve kļūs vieglāka, ja jums būs kāds, kurš tevi pilnīgi izprot un kurš iet soli solī ar tevi. Tādēļ jums vajadzētu sākt meklēt līdzīgi domājošu partneri.

Zivis

Zivis atklās jaunu veikalu, kas piedāvā preces Jaunajam gadam. Gribēsi iegādāties daudzas lietas vienlaicīgi, bet spēsi atturēties no nevajadzīgi lielām izmaksām. Vēl viena no jūsu uzvarām pār sevi ietvers atteikšanos atgriezties pie sava bijušā mīļākā. Viņš / viņa izklausīsies ļoti aizkustinoši, prasot otru iespēju, bet jūs paliksiet nelokāms (nevēloties izjust šīs emocionālās sāpes, jūs dosiet priekšroku palikt vienam).

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru