Dienas horoskops 27.12.2017.

Auns

Šodien Ainu gaida daudz romantikas. Jūsu partneris sagatavos jums grandiozu pārsteigumu, ko jūs ar lepnumu stāstīsiet visiem. Ja esat viens, gaidiet romantisku piedāvājumu no personas, kuru jūs satikāt sociālajos tīklos, un kurš jau sapņo par to, ka jūs esat viņa otrā pusīte. Šodien būs jūsu pirmā reālā tikšanās, un jūs būsiet ļoti apmierināti ar šī randiņa rezultātiem (jūs šis cilvēk vēl vairāk iespaidos).

Vērsis 

Vērsis turpinās mēģināt paslēpties no realitātes. Tomēr realitāte būs pilna ar tik daudz problēmām, cik vien iespējams. Jums būs jācīnās ar šīm problēmām pēc iespējas īsākā laikā. Sliktākais ir tas, ka dažas no tām pasliktināsies, pateicoties kādai augstprātīgai un nepatīkamai personai, kas centīsies visu izpostīt. Viņš darīs visu, lai sagrautu tavus nervus, tādēļ labāk esiet pacietīgs un noteikti ieņemiet kādas nomierinošas zāles.

Dvīņi

Centīsies izdarīt kaut ko patīkamu saviem darba partneriem. Jūs centīsieties atcerēties visu, ko viņš jums teicis par sevi, par viņa paradumiem un hobijiem, un pēc tam, izmantojot visu informāciju, jūs pasniegsiet viņam greznu dāvanu. Kolēģis novērtēs jūsu žestu, un attiecības starp jums kļūs vēl siltākas. Jūs nolemsiet, ka tagad būtu lietderīgi lūgt partnerim, lai nākotnē viņš jūs uz kādu laiku nomainītu.

Vēzis

Šodien nav ieteicams uztraukties par kāda cita problēmām. Rūpējoties par viņiem, jūs nevarēsiet veikt tās lietas, kas ir svarīgas jūsu ģimenei vai jūsu karjeras nākotnei. Esot pamatoti savtīgs, jūs nevienam pāri nenodarīsiet. Tajā pašā laikā jums savs atteikums jāizsaka, cik vien tas ir iespējams, bez dusmām un patētiskuma. Vai arī jūs varat apsolīt viņiem palīdzēt, bet nedaudz vēlāk.

Lauva 

Jums vajadzētu pārtraukt uzvesties pārāk frivoli ar pretējā dzimuma cilvēkiem. Viņi varētu interpretēt jūsu uzvedību kā kaut ko vairāk nekā tikai flirtu. Pastāv liels risks, ka daudzi no viņiem sāks apsūdzēt jūs par nepareizu uzvedību, kas neatbilst precētam cilvēkam. Jūsu profesionālā reputācija var tikt nopietni ietekmēta (apsveriet šo padomu un mēģiniet rīkoties rezervētāk).

Jaunava

Šī diena dos daudz patīkamu pārsteigumu. Jūs tos saņemsiet, kad atgriezīsieties mājās, būsiet noguruši no aizņemtās dienas, gulēsiet uz dīvāna un ieslēgsiet televizoru. Jūs nevarēsiet pabeigt skatīties iecienītāko TV raidījumu, jo pie jums ciemos ieradīsies sens skolas draugs. Viņš iebruks jūsu mājā bez aicinājuma un atvedīs visu, kas nepieciešams ballītei.

Svari

Šodien meklēsiet dāvanas saviem darba kolēģiem. Šis jautājums prasīs visu jūsu uzmanību, liekot aizmirst par lūgumu, kas saņemts no jūsu mīļotā puses. Vakarā tevi sagaidīsies neliels skandāls, bet tu un tavs partneris drīz par to aizmirsīsiet. Gaidāmo Jaungada svinību apspriešana būs īpaši svarīga. Starp citu, apspriežot, ko uzaicināt uz jūsu Jaungada ballīti, atkal atradīsieties konflikta augšgalā.

Skorpions

Šodien vēlēsieties piesaistīt pēc iespējas lielāku uzmanību. Jūs to darīsiet, lai aizmirstu ar darbu saistītus jautājumus. Lai gan ballītē par to vien runāsiet, cik netaisns ir tavs priekšnieks, cik ļoti viņš tevi nenovērtē un ka jūsu alga ir pārāk zema. Nevienu neinteresēs jūsu atklāsmes. Turklāt viens no klātesošajiem cilvēkiem izrādīsies jūsu bosa draugs.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru