Dienas horoskops 27.12.2017.

Strēlnieks

Iepazīsieties ar augstāk stāvošu personu. Viņš var spēlēt svarīgu lomu jūsu liktenī, un tāpēc, sazinoties ar viņu, neaizmirstiet viegli norādīt uz saviem profesionālajiem sasniegumiem. Jūsu draudzība veidosies vēl ātrāk, ja jūs pasniegsiet šai personai informāciju par savu ģimeni un / vai iecienītāko hobiju. Nebaidieties samelot, ka šīs aktivitātes jums ir ļoti interesantas (jūs apgūsiet šīs darbības nedaudz vēlāk, kad jau būsiet iekarojis šīs personas aizbildnību).

Mežāzis

Šo dienu pavadīsiet neproduktīvi. Jūs nevarēsiet pabeigt kādu ar darbu saistītu projektu, jo jūs satricinās mazie pasūtījumi no augstākās vadības. Jūs sāksiet satraukties, ka jums nebūs laika, lai pabeigtu šo uzdevumu līdz Jaungada brīvdienām. Mēģinot to paveikt, jūs šodien smagi strādāsiet. Tā rezultātā jūsu projekts būs gandrīz pabeigts, bet jūs jutīsieties ļoti noguruši.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri būs ļoti burvīgi, jauki un sabiedriski. Kamēr jūs esat šajā lieliskajā garastāvoklī, ir lietderīgi mēģināt veidot attiecības ar tiem cilvēkiem, kas var ietekmēt jūsu turpmāko karjeru. Jūs, protams, atradīsiet pareizākos vārdus, un jūsu spilgtais smaids varēs iekarot ikvienu. Tomēr, kļūstot autoritatīvas personas protežē, neaizmirstiet rūpīgi strādāt, lai pārliecinātos par patrona labo attieksmi pret tevi.

Zivis

Kāds no jūsu vai jūsu laulātā vecākiem centīsies jums lasīt nopietnu lekciju. Jūs neļausiet šai despotiskajai sievietei noteikt, kas tiks uzaicināts uz jūsu Jaungada svinībām, kāda būs ēdienkarte un kādas būs jūsu ģimenes jaunāko locekļu dāvanas. Sarīkosi revolūciju, lai atbrīvotos no šī totalitārā režīma.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru